De Roej Neus
Over onsVideoLocatieReviews

De Roej Neus

Een bekend begrip in Maastricht!

EEN STUKJE GESCHIEDENIS…
Het feestend publiek weet De Roej Neus al bijna 10 jaar te vinden. Voor alle feesten en partijen die je maar kunt bedenken is onze winkel aan de Grote Gracht het juiste adres. Door onze aandacht voor kwaliteit, service, het zeer ruime assortiment, ons persoonlijk advies en grote mate van flexibiliteit zijn we voor de Maastrichtenaar een begrip geworden. Daarnaast weten ook feestvierders en groepen uit de rest van Nederland, uit België en Duitsland onze zaak inmiddels te vinden.

De Roej Neus is begonnen als tijdelijke Carnavalswinkel. De klanten kwamen elk jaar weer terug en zorgden voor nieuwe klanten, die ook voor andere feesten een beroep op ons gingen doen. Waardoor we zijn uitgegroeid tot dé zaak voor feestkleding, -accessoires en funartikelen met 500 m2 winkeloppervlakte. En het hele jaar door geopend.

WAT MAG JE VERWACHTEN?
Bij De Roej Neus kun je voor elk feest of evenement kiezen uit een rijk assortiment kleding en accessoires. Maar ons daadwerkelijke aanbod in kleding etc is nog veel ruimer dan wat je in onze winkel aantreft. We beschikken over een hele grote voorraad. Zelfs als je de vrijdag voor Carnaval meerdere pakken bij ons bestelt, heb je ze in de meeste gevallen, op tijd in huis! Grotere groepen en snelle levering zijn voor ons dus geen enkel punt.

Ook voor exclusieve uitdossingen moet je bij ons zijn. Bijzondere feestartikelen die niet overal verkrijgbaar zijn, vind je in onze winkel. Onze unieke handgemaakte prinsenpakken kom je bijvoorbeeld nergens anders tegen. Ook een deel van de overige collectie-items wordt in huis gemaakt. Verder kun je bij ons altijd rekenen op 5 prettige zekerheden:

DE 5 ZEKERHEDEN VAN DE ROEJ NEUS:
1 Groot aanbod voor elk feest gedurende het hele jaar
2 Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, inclusief service.
3 Door jarenlange ervaring, eerlijk en persoonlijk advies.
4 Snelle levering.
5 Gespecialiseerd in groepen.