Grootste kerstmarkt van het Oosten
Over onsVideoLocatieReviews

Het gezelligste ‘Ernemse’ evenement van het jaar keert weer terug! Op 16 december 2018 zal er in het centrum van Arnhem, zoals ieder jaar, ‘De Grootste Kerstmarkt van het Oosten’ plaatsvinden.

Tijdens de Kerstmarkt pakken de winkeliers groots uit en is er voor iedere kerstliefhebber wat wils. Zo kunnen shopliefhebbers van 12:00 uur tot 18:00 volop struinen door de winkelstraten gevuld met kerstkramen vol met prachtige aanbiedingen. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht!

Aai Rudolph het rendier aaien bij de levende kerststal op het Brouwersplein. De kerstsfeer zit er goed in met livemuziek en vrolijke kerstacts op verschillende hoeken van de winkelstraten. Warm jezelf op met een chocolademelk bij de vele horecagelegenheden die Arnhem rijk is of tref elkaar aan het einde van de dag een glühwein en een hapje in de stad waar de kerstlampjes nog volop branden.

 

De grootste kerstmarkt van het oosten is verspreid door het centrum van Arnhem in samenwerking met de ondernemers van het Musiskwartier, de Koningstraat, de 7straatjes, de Bakkerstraat, de Weverstraat, de Kortestraat, Rozet, de Korenmarkt, Jansplein, Jansplaats, Wezenstraat en Bovenbeekstraat.

Kom jij ook kerst vieren in de Arnhemse binnenstad! Tot 16 december!

Zondag 16 december 2018 van 12:00 – 18:00


Voor hotels in en om Arnhem, kijk eens op:

hotels in amsterdamvoordeeluitjes hotel