Mappa Mundia – Avonturia
Over onsVideoLocatieReviews

Mappa Mundia is de allernieuwste attractie van Avonturia en staat voor Zoo, Fun & Expo. het is een kleinschalige dierentuin in Den Haag. In de dierrijke wereld gaan werkelijkheid en fantasie hand in hand.

Mappa Mundia is een combinatie van een dierentuin, belevenis, fantasie, educatie en expositie. In deze bijzobdere wereld kan je je als gezin goed vermaken. Beleef een echt dagje uit in Den Haag (Zuid-Holland) met het hele gezin of met de familie.

Sinds 11 mei 2019 is het hier uitgebreid en 7 dagen per week geopend voor publiek.  

Mappa Mundia is eigenlijk de verzamelnaam van wereldkaarten die afwijken van de echte wereldkaarten. Deze wereldkaart werd namelijk vastgelegd door verschillende ontdekkingsreizigers, die hun fantasieverhalen in het leven brachten en helemaal niet weg durfden gaan. Ze vertelden stoere verhalen over zeemeerminnen, faunies en schepsels met een hele grote voet, die ze gebruikten als parasol bij warm weer. Toch klopten er ook verhalen die niet onder de fantasie vielen en toch echt bleken te zijn, Mappa Mundia: Een wereldkaart waarop fantasie en werkelijkheid hand in hand gaan.
Kom het samen met je dierbare beleven in deze kleinschalige dierentuin, je weet niet wat je meemaakt en is een ware belevenis voor jong en oud.
Deze locatie is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia de Vogelkelder.
LET OP: de locatie is helaas NIET toegankelijk met een rolstoel!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *