Restaurant Mooii
Over onsVideoLocatieReviews

Restaurant Mooii

Mooii is gelegen in een van de best bewaarde gebieden van Rotterdam, de Oude Haven.
Deze nostalgische plek is een favoriete stek voor liefhebbers van goed eten. Lekker genieten zonder poespas, in een gemoedelijke sfeer.

Restaurant Mooii beschikt tevens over een functionele ruimte, die te gebruiken is als “Private Diningroom”, vergaderruimte, seminar of receptie. De zaal beschikt over een MOOIIe bar. Vergaderfaciliteiten als een flipover, projectiescherm & beamer zijn in de ruimte aanwezig. Natuurlijk zijn er naast een uitgeserveerd diner, diverse mogelijkheden wat betreft lunch en/of diner. Denkt u eens aan een heerlijke barbecue, walkingdinner of buffet. De vergadering of het event spectaculair onderbreken, dat verzorgen wij graag voor u bijvoorbeeld RIB Adventure over de Maas, steiger 3 minuten loopafstand van Restaurant Mooii.

 

Het Restaurant
Hier kun je genieten van voortreffelijke gerechten, waarbij de basis de Frans keuken is en voornamelijk biologische en duurzame producten worden gebruikt.

Meeting Rooms
Voor een vergadering, zakelijke of privé bijeenkomst bent u bij Restaurant Mooi ook op de juiste plek. De locatie biedt twee verschillende aparte ruimtes. Een ruimte voor ca. 16 personen en de andere ruimte kan ca. 60 personen ontvangen.

Trouwlocatie
Restaurant MOOII is gelegen in de oudste haven van Rotterdam tegenover de beroemde kubuswoningen en naast de eerste wolkenkrabber van Europa “Het Witte Huis”.  Een prachtige ambiance om elkaar het ja-woord te geven en eventueel de receptie, het diner en/of de feestavond daarbij aan te laten sluiten.

Catering
Restaurant Mooi kan ook uw feest, diner of bijeenkomst op uw eigen locatie verzorgen in de regio Rotterdam. ‘MOOII Buiten de deur’ zal het culinaite gedeelte van uw event tot een succes te maken en uw verwachtingen te overtreffen.