Ronald Moray
Over onsVideoLocatieReviews

Ronald Moray is één van de meest bekende goochelaars die Nederland rijk is. Hij heeft inmiddels al veel prestigieuze prijzen in de wacht gesleept en titels op zijn naam staan. In elk optreden zorgt hij voor een unieke combinatie van humor, interactie en verwondering. Ieder publiek weet hij voor zich te winnen, jong en oud, waarbij hij ze op een sportieve doch mysterieuze wijze op het verkeerde been zet.

Magie, mentalisme, mindfuck en zakkenrollen dat zijn belangrijke magische kenmerken die Ronald in zijn enerverende optredens naar voren brengt. Table-magic, podiumshow, workshop goochelen of zijn succesvolle lezing worden in het hele land en ver daarbuiten met veel enthousiasme ontvangen.

Ook voor een bijzondere openingsact of een spectaculaire logo-onthulling draait goochelaar Ronald Moray zijn hand niet om. Met een ruime ervaring aan verschillende soorten evenementen en magische impulsen, weet hij met zijn fantasierijke bijdrage tijdens ieder event de juiste snaar te raken.

Ronald Moray spreekt vier talen

Doordat deze veelzijdige goochelaar zijn optredens in het Engels, Frans, Duits én Nederlands kan voltooien is hij niet aan grenzen gebonden, Hij heeft al veel internationale bijeenkomsten mogen opluisteren met zijn spraakmakende entertainment.

Niet voor niets werd Ronald Moray gevraagd om zijn magische entertainment te laten zien aan de koninklijke gasten tijdens het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Ook was hij uitverkoren om samen met collega Peter Vogel verschillende optredens in Afghanistan te verzorgen voor de gelegerde troepen uit naam van Ministerie van Defensie.

Ronald Moray goochelaar, entertainer