Royal Christmas Fair Den Haag
Over onsVideoLocatieReviews

Van vrijdag 14 t/m zondag 23 december wordt het romantische Lange Voorhout tien dagen lang omgetoverd tot de Royal Christmas Fair The Hague. Deze sfeervolle, gratis kerstmarkt viert haar vijfjarige jubileum met bijzondere evenementen zoals een Gospelnight, Christmas Thé Dansant en Christmas Sing Along.

De Royal Christmas Fair strijkt ook dit jaar weer neer aan misschien wel de mooiste laan van Nederland, het Lange Voorhout, in het historisch centrum van Den Haag. Midden tussen het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden zoals de Denneweg, de Plaats en het Plein. Ruim tachtig kersthuisjes en honderdduizend twinkelende LED-lichtjes in de bomen zorgen in deze prachtige omgeving voor de ultieme kerstsfeer. Door de unieke locatie is een bezoekje aan de Royal Christmas Fair uitstekend te combineren met een dagje of nachtje Den Haag. Een middag shoppen in de binnenstad, uitwaaien op het strand van Scheveningen of Kijkduin en genieten in één van de vele restaurants of gezellige kroegen

Highlights
De programmering op de Royal Christmas Fair is enorm veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel lichtjes zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen en er is in het eerste weekend ook een heuse kinderkerstmarkt! Absoluut niet te missen dit jaar zijn de Gospelnight zaterdagavond 15 december met een professioneel koor en dirigent, de Christmas Thé Dansant zondagmiddag 16 december en de Christmas Sing Along donderdagavond 20 december met favoriete liederen in een magische sfeer.

 

Praktische info
De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur en gratis toegankelijk. De Haagse kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en staat op loopafstand van het Centraal Station. De entrees zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Toernooiveld).

Openingstijden

Vrij toegankelijk, 14 t/m 23 december 2018 dagelijks geopend van 12 tot 21 uur!

 

Huis- en gedragsregels

Op en in de directe omgeving van de Hofvijver gelden gedurende de Royal Christmas Fair een aantal huis- en gedragsregels. Bij het betreden van het evenemententerrein stemt u zonder voorbehoud in met deze regels. Overtreding is op straffe van verwijdering van het terrein. Wanneer wij een strafbaar feit constateren, schakelen wij altijd de politie in. U kunt bij de ingang of op het terrein gecontroleerd (identiteit, leeftijd) en/of gefouilleerd worden. U dient uw medewerking te verlenen aan dergelijke controle/fouillering. Weigert u dit, dan kan u de toegang worden geweigerd of kunt u van het terrein worden verwijderd. U bent verplicht aanwijzingen van de organisatie en andere daartoe bevoegde personen op te volgen.


Overnachten

Gezien het enorme aanbod aan winkels, musea, attracties, strand en horeca is een bezoekje aan de kerstmarkt al snel een weekendje of midweek Den Haag!
Voor hotels in de buurt van deze kerstmarkt, kijk eens op:

hotels in amsterdamvoordeeluitjeshotel zoeken, hotel vinden