Sierhuis Events
Over onsVideoLocatieReviews

Een evenement organiseren of het boeken van artiesten is ons vak! Al jarenlang…

Het team van Sierhuis Events beschikt over een jarenlange ervaring in het organiseren van -en het adviseren over- de invulling van grote- en kleinschalige evenementen. Of het nu alleen om een boeking van een gitarist gaat of een compleet feest voor 1200 personen, Sierhuis Events is gespecialiseerd in het organiseren van feestelijke en bijzondere festiviteiten, het boeken van artiesten, bands en acts en het compleet verzorgen van bedrijfs- of particuliere feesten.

Het zijn de kleine details die een feest groots maken en Sierhuis Events weet dat als geen ander. Gewoon fijn de puntjes op de i en alles goed in de gaten houden, dat hoort er standaard bij. Een evenement organiseren zit in ons ‘bloed’. Alle medewerkers van Sierhuis Events hebben in de privésfeer een link met het artiestenvak. Is het niet als (ex-)uitvoerend artiest, dan hebben zij wel een partner die dat is. Ze kunnen er niets aan doen… ze houden er gewoon van!

Sierhuis Events is niet alleen professioneel, maar is ook zeer creatief, verrassend en flexibel. Het team is geïnspireerd en ziet altijd toe op de kwaliteit. Niet alleen bij een evenement organiseren maar bij iedere losse boeking die zij doen. Of het nu voor de bedrijfssector is of voor een particulier feest ; iedere aanvraag of boeking is even belangrijk en krijgt de aandacht die zij verdient!