Strand Binnen
Over onsVideoLocatieReviews

Strand Binnen is de evenementenlocatie voor uw bijeenkomst, dagprogramma, diner en feest in hartje Breda.

Achter de duinen begint een andere wereld. Daar laat je alles los. Je ploft languit in het zand, strekt je uit in een strandstoel of gaat feesten in de club. Strand Binnen biedt (grote) groepen gasten een àndere ervaring. Business events, public events of family & friends: Wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Life’s a beach!

Strand Binnen is gevestigd in het Leisure Parc aan de Tramsingel 48. Hier is de voormalig Renault dealer omgebouwd tot verzamelpand voor vrijetijdsbesteders. De voormalig autowerkplaats van maar liefst 1.100 m2 is het decor van een sfeervol strand met echt zand en een gezellige strandbar. Naast het strand bieden de oude magazijnen en overige ruimtes plaats aan groepen. Voor diners, vergaderingen, presentaties en activiteiten in besloten, zandvrije ruimtes.

De enorme deuren die het pand heeft, kunnen tot aan het 7 meter hoge dak open, zodat je zelfs bij lekker weer ook kunt uitwaaien op het indoor strand. En als de zon ook buiten schijnt geniet je van een lekker hapje en drankje buiten, op het terras.

Wenst u een zakelijke bijeenkomst in een bijzondere omgeving, droomt u van een bruiloft op het strand of een bbq diner met 365 dagen per jaar droog weer-garantie? We ontvangen gezelschappen van 10 tot maar liefst 2000 genodigden in 4 sfeervol ingerichte ruimtes.