Advance Events
Over onsVideoLocatieReviews

Advance Events creëert en organiseert bedrijfsfeesten, relatie events en feestelijke momenten voor de medewerkers van bedrijven en organisaties. Bij Advance Events weten ze altijd een verrassend concept te bedenken voor ieder event. Ze stemmen het evenement goed af op de doelstellingen van de klant. Voor een vakkundige organisatie en de uitvoering ervan zit u bij Advance Event zeker op het goede adres.

Voor het organiseren van relatie-evenementen, jubileumfeesten, klantendagen openingen, fusies en personeelsfeesten hebben ze bij Advance Events altijd de juiste invulling. Het organiseren van open dagen, open huis, eidejaarsfeesten, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties zit bij de mensen van Advance Events in het bloed. Zij zijn een van de weinige evenementenbureau’s die zich hebben gespecialiseerd in het organiseren van inhouse bedrijfsevents. Omdat Advance Events bijna alles in eigen beheer heeft kunnen zij kostenbesparende concepten voor u ontwikkelen.

Ook voor deelorganisatie is dit evenementenbureau zeer goed inzetbaar. Daarnaast kun je ons als evenementenbureau ook inschakelen voor deelorganisatie, waarbij wij alleen die onderdelen organiseren die jij wilt uitbesteden.

De kernwaarden KWALITEIT, PERSOONLIJK, INNOVATIEF, CREATIVITEIT EN PASSIE zitten verankerd in de organisatie en de medewerkers. De slogan ‘onvergetelijke belevenissen’ is voelbaar in de hele organisatie en hun missie is om van elk event een onvergetelijke belevenis te creëren.

Van sprookjesachtig personeelsfeest tot bedrijfsevents met een hoogwaardigheidsbekleder als spreker, van 50 tot 500 gasten. Het team van dit leuke bedrijf doet alles wat ze beloven, met een tomeloze inzet en een groot gevoel voor kwaliteit.

Enkele van de vele mogelijkheden:
– Teambuilding: van samen werken naar samenwerken
– Jubileumfeest organiseren met een expert
– Spetterend nautisch openingsfeest in eigen loods
– Wereldse opening met Braziliaans carnaval finale
– Internationaal Jubileum en Relatie evenement