kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Europa’s grootste ondergrondse kerstmarkt Vanaf 16 november t/m 23 december 2018 bezoek jij de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa.

het amsterdamse winterparadijs, festival winter, kerst

Het Amsterdamse Winterparadijs

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Dit evenement mag zéker niet ontbreken als het om gezelligheid rondom kerst gaat.

royal christmas fair, kerstmarkt denhaag

Royal Christmas Fair Den Haag

Van vrijdag 14 t/m zondag 23 december wordt het romantische Lange Voorhout tien dagen lang omgetoverd tot de Royal Christmas Fair The Hague.    

kerstmarkt

Kerstmarkt Reinkenstraat (Den Haag)

Op 9 december 2018 zal er een mooie, gezellige kerstmarkt in een welvarende buurt van Den Haag plaatsvinden. De Reinkenstraat heeft klasse en de bezoekers ook.


Zoweg.nl verkoopt via haar internetsite hotel en bungalow arrangementen van accommodaties in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Er is een ruime keuze van verschillende hotels en bungalowparken in Nederland, België en Duitsland zowel in de bossen, aan de kust, als in steden. Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, zijn de extra’s. Bijvoorbeeld een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark, entree voor het Holland Casino, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner.


locatie de zandstuve evenement

Kampeerdorp de Zandstuve is opgericht in 1967 en verleent haar naam aan de grote zandverstuivingsgebieden rondom het kampeerdorp. De Zandstuve is een vakantieparadijs met de typetjes Cobus, Bella, Berk & Buur. Het kampeerdorp is een oase voor gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s met kleinkinderen en echtparen/senioren die willen genieten van rust en ruimte!

 


relatiegeschenken evenementen

Ben je op zoek naar een origineel kado voor een klant of voor de gasten die op je evenement geweest zijn als give-away mee te geven? Bij yoursurprise kan je hele leuke items vinden die bij jouw bedrijf, event of bij de gasten passen. Alles kan gepersonaliseerd worden. Bekijke het grote assortiment eens.

 


inrichting en meubilair voor evenementBen je op zoek naar geschikt en bijzonder meubilair voor jouw bijeenkomst. Dan kan je een evenementenlocatie fantastisch gaaf inrichten met verlicht meubilair. Bij verlichtebloempotten.nl verkopen ze verschillende artikelen voor de inrichting van een locatie, van barkruk tot loungebank. Neem even een kijkje op de website voor alle mogelijkheden.

 

 


evenementen op texel

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en – zelfs in het hoogseizoen – rustig. Het hele jaar door vinden evenementen zoals de Ronde om Texel, de Texel Airshow, Texel Culinair en het Texelblues Festival plaats. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.


gepersonaliseerde tegeltjes met tekst, foto of spreuk bij Tegeltjes.comTegeltjes.com is dé website wanneer u snel en voordelig een tegeltje met uw eigen opdruk wilt laten drukken! De klant kan kiezen uit honderden tegeltjes ontwerpen. Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt geheel volgens de wensen van de klant.

 

 


Taartenwinkel.nl is een internationale taartenbezorgservice die al geruimte tijd bezig is om kwaliteitsservice te bieden. Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met uw foto, tekst of bedrijfslogo.
Met meer dan vier miljoen verkochte traktaties is Taartenwinkel.nl tot nu toe uitgegroeid tot de grootste online banketbakker van Nederland. De taarten zijn op maat gedecoreerd om elke gelegenheid- bedrijfsgelegenheid, promotieactie, verjaardag, bruiloft- tot een feestelijk succes te maken. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een brief of kaartje.