Apenheul
Over onsVideoLocatieReviews

Over Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Het dierenpark ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe en is nog geen uur rijden vanaf Amsterdam.
Organisatie

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark waar jaarlijks zo’n 500.000 mensen een onvergetelijk dagje uit beleven. In 2016 zijn we zelfs verkozen tot Leukste uitje van Nederland. We zijn expert op het gebied van apen. Jarenlange ervaring en onderzoek hebben een schat aan informatie opgeleverd.

Met deze kennis, met mankracht en met financiële steun initiëren en helpen we natuurbehoudprojecten wereldwijd via het Apenheul Natuurbehoudfonds. Een deel van onze opbrengst komt hieraan ten goede. En met onze duurzame vergader- en congreslocatie De St@art bieden we bedrijven en andere organisaties een prachtig podium en laten we zien dat duurzaam ondernemen écht in onze genen zit.
Zakelijk

Een zakelijk evenement in een natuurpark met honderden apen… Over een omgeving met impact gesproken! In de unieke context van Apenheul krijgt uw evenement een bijzondere betekenis. Graag ontwikkelen wij samen met uw organisatie een programma op maat.

Locaties

Voor groepen van 10 tot wel 900 personen hebben we een aantal bijzondere en sfeervolle accommodaties. De locaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over moderne audiovisuele middelen en draadloze internetverbinding.

Nieuw! We bieden onze evenementenlocatie De St@art iedere maandag kosteloos aan voor duurzame bedrijven.

Openingstijden

Apenheul is het hele jaar open voor congressen en evenementen (op afspraak).

Het park in 2018 als volgt geopend:

van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april (Paasweekend);
op zaterdag 7 en zondag 8 april;
van zaterdag 14 april t/m zondag 4 november.