Artiestenbureau van Otterloo BV
Over onsVideoLocatieReviews

Artiestenbureau van Otterloo B.V., in de praktijk Buro van Otterloo genoemd, heeft een verfrissende, intelligente en creatieve kijk op muziek, acts en entertainment voor uw bedrijfsevenement, personeelsfeest, jubileum feest of andere bijeenkomst of speciale gelegenheid.
Het team van Otterloo is de aangewezen partner in entertainment omdat ze meteen kan en wil inspringen op thema en doelstelling van uw evenement en zij gespecialiseerd is in het ontwikkelen van maatwerk producties. En soms is er maar een kleine ‘twist’ voor nodig om het volledig te laten kloppen en kost het u helemaal niets extra. Mocht u een  klein budget hebben, dan kan zij ook meedenken om toch passend, stijlvol en professioneel entertainment te kunnen inzetten. Vaak een kwestie van slim, efficiënt en effectief inzetten van artiesten en techniek.
Zo zijn bijvoorbeeld zorgvuldig kleinere acts geselecteerd met multi-getalenteerde mensen die dus ook multi-inzetbaar zijn! Uiteraard van goede kwaliteit en passend bij de signatuur van dit artiestenbureau.
Want haar signatuur en reputatie wordt hoog in het vaandel gedragen!

Het team van Otterloo is daarnaast continue op zoek naar nieuw talent, bijzondere producties en nieuwe, spannende combinaties van artiesten en disciplines om in eigen huis te produceren en exclusief te kunnen aanbieden. Zo blijft dit bureau vernieuwend en kan originaliteit worden gegarandeerd.

Buro van Otterloo biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan muziekgenres en disciplines. Van dans acts tot mindreader en goochelaar, special acts met LED poi, DJ’s tot live bands: jazz combo’s, soul band, lounge live act, wereldmuziek uit diverse windstreken, klassiek strijkkwartet, crossover muziek, Gipsy music en natuurlijk bekende artiesten.
De missie is om zo veel mogelijk klanten te helpen bij de keuze voor passend entertainment voor ontvangst, entree gasten, receptie en borrel, sitting of walking diner, bedrijfsfeest, themafeest, officiële ceremonie, opening, ….

 

Maatwerk entertainment voor officiële ceremonie of speciale gelegenheid

Artiestenburo van Otterloo is uw partner voor maatwerk entertainment, entertainment concepten en producties op maat. Wij denken graag met u mee om een themafeest tot in de puntjes tot haar recht te laten komen.  Met bijvoorbeeld bijzondere acts in thema, een hele dinershow op maat, met een ode aan de directeur of door een lied op maat te schrijven, een openingsshow, openingsact of met een openingsstunt voor uw bedrijfsevenement.

Wij produceren zelf voor u een openingsshow of openingsact op maat. Heeft uw evenement een bepaald thema dan creëren wij de perfect passende act met orkest of luchtacrobatiek, met dans, ballet of bekende artiesten al dan niet met live begeleidingsorkest, of ander soorten artiesten. Maar ook voor maatwerk entertainment als filmmuziek en bedrijfsmuziek op maat hebben wij nauwe contacten met steengoede componisten en arrangeurs…
Buro van Otterloo draagt zorg voor de gehele pre-productie, uitvoering en regie van dit maatwerk entertainment.

Een greep uit de mogelijkheden: