Ballonnenkampioen
Over onsVideoLocatieReviews

Ballonnenkampioen is dé ballonnenspecialist als het gaat om het feestelijk aankleden, decoreren en inrichten van locaties. Dus zoek je een ballondecoratie voor jouw feest? Dan zit je bij de ballonnenkampioen op de juiste plek.

ballonnenkampioen, ballonnen, helium, ballondecoratie, decoratie

Ballondecoratie op elke locatie

Op zoek naar ballondecoratie voor een event, feest, open huis, congres of andere gelegenheid? Dan weet Ballonnenkampioen de mooiste aankleding voor u te creëren. Inmiddels al meer dan 20 jaar zijn zij één van de beste ballondecorateurs, die in binnen- en buitenland vele evenementen hebben mogen aankleden. Uw bedrijfspand, een huiskamer, de tuin of een hele locatie met meerdere verdiepingen? Daar weet de ballonnenkampioen wel raad mee en weet op iedere locatie de juiste sfeer te creëren.

Helium Ballonnen

Realiseer een fantastisch feestelijke sfeer met heliumballonnen. Want tijdens uw feest, verjaardag, bruiloft, babyshower of zakelijke evenement zullen de gekleurde zwevende helium ballonnen zorgen voor een fraai effect. Deze ballonnen zijn gevuld met heliumgas. Dit weegt minder zwaar dan lucht en daardoor stijgen deze ballonnen op, er is geen zwaartekracht. De helium ballonnen van Ballonnenkampioen zijn gemaakt van natuurlijk latex en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Aan alle ballonnen is een lint verbonden, waardoor je ze makkelijk naar beneden kunt trekken. Als uw event wat langer duurt is dat wat betreft de ballonnen geen probleem. Ze blijven maar liefst zestien tot achttien uur zweven. Ook als er een meerdaags evenement is dan kunnen we op verzoek de ballonnen coaten met een hi-float coating. Hierdoor blijven ze drie tot vijf dagen zweven.

Let op! Helium is een inert gas/edel gas, dus dat is niet giftig of brandbaar.

Ballondecoratie voor uw bedrijf

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers met een unieke creaties van Ballonnenkampioen. De mogelijkheid bestaat om een ballonboog, ballonpilaar, ballonzuil, ballonhart door Ballonnenkampioen te laten verzorgen. Maar ook een andere feestelijke ballonnenaankleding is mogelijk. De adviseurs denken heel graag met u mee. Dit om het bedrijf, de bedrijfskleuren of het bedrijfslogo perfect tot hun recht te laten komen. Er kan gewerkt worden met zo ongeveer 25 verschillende kleuren. De ballonnen kunnen voorzien worden van het bedrijfslogo, een slogan of andere tekst.
Op de website zijn losse ballonnen te koop in de webshop. Maar u kunt hier ook door middel van een speciale tool, zelf uw ballonnenboog, ballonnenpilaar, ballonnenhart ontwerpen en bestellen. Ballonnenkampioen zorgt voor de rest.

ballondecoratie anker, nautisch

Organic Balloon Decoration

Dit is momenteel enorm trendy om een Organic Ballondecoratie op een feestje te laten plaatsen. Dit is een ballondecoratie waarbij verschillende formaten en ballonsoorten door elkaar heen gebruikt worden. Hierdoor krijg je een stijlvolle uitstraling. Denk hierbij aan onder andere confettiballonnen, folieballonnen, marmerballonnen etc. Er wordt per opdracht een unieke aankleding gecreëerd helemaal naar de wensen van de klant.

Dit organic decoratieeffect is super geschikt voor bruiloften, verjaardagen, babyshowers. Maar voor een bedrijfsfeest, open dag, congres, productpresentatie of opening van een winkel ook perfect. Optioneel kan het organic decor voorzien worden van extra effecten, zoals tule, (verse) bloemen en ga zo maar door.

organic balloon decoration, feest

Hottest trend op het gebied van ballondecoratie

Doorzichtige clear ballonnen wordt gevuld met confetti. Dit geeft een waanzinnig gaaf en prachtig effect. Deze ballonnen kunnen zeer exclusief in ballonbogen, harten of andere decoratie gebruikt worden. Ook is het mogelijk om de confetti ballonnen te vullen met helium. Hierdoor zal deze pracht en praal schitteren als losse decoratie of samen gepakt in een mooie tros.

confettiballonnen

Ballon met led verlichting

Geef de zaal, winkel of locatie een decoratie die een extra dimensie krijgt door onze led verlichte ballonnen. De ballonnen kunnen voorzien worden van speciale ledverlichting in de ballon. Of als alternatief kunnen de ballonnen aan een luxe lint met leds bevestigd worden. Beide mogelijkheden zorgen voor een super vet resultaat.

Ballon cijfers en letters

Ook maakt Ballonnenkampioen teksten en cijfercombinaties die volledig uit ballonnen bestaan. Heeft u een jubileum te vieren? Heeft u een tekst die goed onder de aandacht van de aanwezigen mag komen? Ballonnenkampioen kan de letters en cijfers zo groot maken als u dat wilt. En dat in wel 25 verschillende kleuren.cijferballon, letterballon, ballondecoratie

Heeft u wensen en wilt u informatie aanvragen? Vul dan hier rechts  uw gegevens in en vraag de informatie aan. Er zal zsm contact met u opgenomen worden of een voorstel worden gestuurd.