Clown Noni
Over onsVideoLocatieReviews

Clown Noni! Of u nu een kinderfeestje thuis viert, een bruiloftsfeest geeft, een opening wilt opleuken. Een feest is pas compleet als Noni er is geweest! Snelle grappen, flitsende goocheltrucs, spetterende meezingers en prachtige ballonfiguren. Zoek dekking, want de lachsalvo’s vliegen u om de oren! De interactieve shows van Clown Noni zijn een fantastische belevenis. Voor de kids, maar ook voor de mama’s en de papa’s!

 

Wat doet clown noni
Clown Noni is een super grappige, mega enthousiaste, ervaren clown met net zulke leuke vriendjes en vriendinnetjes. De clowns staan te popelen om ieder kinderfeest tot een succes te maken. Of u nu een kinderfeestje viert met een paar vriendjes of een festival organiseert met 500 kinderen, Noni en zijn vriendjes kunnen iedereen interactief vermaken en er is altijd een show of een act die bij u past!

clown noni kindershow, ballonnen

 

Kinderfeestjes, carnaval, bruiloftsfeesten, bedrijfsfeestjes, feestelijke openingen, besnijdenisfeestjes, festivals, communie feesten, feestjes voor basisscholen en kinderdagverblijven, buurtfeestjes… Noem het maar op!
Noni zorgt dat het altijd een gezellige boel wordt, op elk event.

 

Vraag de informatie aan door hiernaast aan de rechterkant het formulier in te vullen en te versturen. Clown No0ni zal dan rechtstreeks contact met u opnemen. Wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de kinderen maar ook zekr de papa’s en de mama’s veel plezier zullen beleven aan het optreden van Clown Noni.

 

 

0

 

https://youtu.be/jg5OE2dm8UI