De Pianoshow
Over onsVideoLocatieReviews

Sensationeel, swingend en succesvol

De Pianoshow is te boeken in verschillende formaties, voor kleine en grote bijeenkomsten.
Piano & Drums, Dueling Piano’s met of zonder drums en uit te breiden met meerdere muzikanten en artiesten, zoals saxofonisten, rappers en zangers en zangeressen.

Het repertoire van De Pianoshow repertoire gaat van de jaren ’60 tot aan muziek van nu. Voor ieder wat wils, voor elke leeftijd en voor ieder soort evenement!

Welke formaties van De Pianoshow u kunt boeken:

Single Piano

Single Piano is geschikt voor de kleinere gelegenheden. Gedurende deze show zal een pianist uw evenement ondersteunen met de bekendere hits van toen en nu op uw verzoek. U kunt uw favoriete nummers aanvragen door middel van het invullen van de aanwezige verzoekkaarten.


Piano & Drums

Piano & Drums is uitbreiding van het Single Piano concept. In deze formatie zal een drummer de pianist ondersteunen. U kunt uw favoriete nummers aanvragen door middel van het invullen van de aanwezige verzoekkaarten.


Dueling Pianos

Dueling Pianos is uitbreiding van het Single Piano concept. In deze formatie zal er een drummer twee pianisten ondersteunen. U kunt uw favoriete nummers aanvragen door middel van het invullen van de aanwezige verzoekkaarten.


Dueling Pianos & Saxophone

Dueling Pianos & Saxophone is uitbreiding van het Dueling Pianos concept. In deze formatie zal er een saxofonist zich bij de drummer en twee pianisten voegen. U kunt uw favoriete nummers aanvragen door middel van het invullen van de aanwezige verzoekkaarten.

De Pianoshow is opgericht door Kevin Siebelink en begon zijn carrière in 2010 en heeft inmiddels plaatsgenomen
in het rijtje van de beste piano entertainers van Nederland. Vanaf zijn 16e kwam de passie voor
het piano spelen vervolgt door het zingen vanaf zijn 18e jaar. Momenteel is hij niet meer weg te denken uit de bekendere pianobars in Nederland.

Kevin Siebelink heeft onder meer ook gespeeld voor de Holland America Line, The Sopranos pianobar Curacao en vele andere mooie gelegenheden en locaties. Na het oprichten van ‘Funky Piano’s’ en daar veel successen mee geboekt te hebben, heeft Kevin Siebelink 2 jaar geleden besloten om De Pianoshow te beginnen.

Vraag naar de mogelijkheden.