Diergaarde Blijdorp
Over onsVideoLocatieReviews

Diergaarde Blijdorp is een unieke evenementen locatie met vele mogelijkheden.

Vergader met uitzicht op de haaien in de Haaienzaal, borrel tussen de leeuwen in de Poort van Azië of wandel over de Savanne tijdens Blijdorp by Night. De gethematiseerde locaties en aanwezigheid van dieren zorgen geheid voor een onvergetelijke ervaring.

Met de bouw van de Diergaarde in 1940 is al rekening gehouden met de evenementenmarkt. Gastvrijheid en gastbeleving staan hoog in het vaandel. Al sinds de opening faciliteert Blijdorp congressen, concerten en sportgala’s. Tegenwoordig worden de locaties ook verhuurt voor vergaderingen, bruiloften en partijen. Er is inmiddels een hele sprong gemaakt in de faciliteiten, waardoor de verwachtingen van de gasten overtroffen zullen worden. Met acht verschillende en unieke locaties, zijn er veel mogelijkheden. Van een kleinschalig en exclusief diner voor 20 personen tot een groots evenement van wel 10.000 personen.

Diergaarde Blijdorp streeft een leidende positie na, vooral op het gebied van natuurbehoud en educatie. Blijdorp blijft continue haar producten ontwikkelen voor de zakelijke markt, met het oog op gastvrijheid, service en kwaliteit.

Vergaderen in de dierentuin

Brainstormen tussen de vlinders en diepgaande discussies op de zeebodem of een unieke vergaderlocatie? Maak van uw vergadering een belevenis in Diergaarde Blijdorp Rotterdam.

U ontdekt de Diergaarde van een andere kant tijdens uw zakelijke evenement. Ontmoet de tijgers tijdens een snelle werklunch of geniet van een uitgebreid diner naast de gorilla’s. Met een groot of klein gezelschap kunt u altijd vergaderen op een prachtige plek. Ons team staat voor u klaar om er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken.

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
t 010 443 1415

e sales@diergaardeblijdorp.nl
i www.diergaardeblijdorp.nl

 

 

Bereikbaarheid

Nabij treinstation: ja
Nabij snelweg: ja
Nabij luchthaven: ja
Bereikbaar per ov: ja
Bereikbaar per boot: ja
Eigen parkeergelegenheid: ja
Parkeerplaatsen: 1400

Bijzonderheden

Interieur: Klassiek, Hip / Modern, Landelijk, Romantisch, Historisch, Industrieel, Zakelijk, Huiselijk, Kleinschalig (<50 pers.)
Eigen catering mogelijk: nee
Overnachten: nee
Restaurant: ja
In-/outdooractiviteiten: ja
Invalidentoegankelijk: ja

Zwembad / Spa: nee
Draadloos internet / Wifi: ja
Geluidsinstallatie aanwezig: ja
Beamer aanwezig: ja
Exclusief huurbaar: ja
Tuin: ja
Terras: ja
Sluitingstijd: 01:00