Dutch Magic BV
Over onsVideoLocatieReviews

Wij zijn er trots op u te verwelkomen en te mogen vertellen dat u terecht bent gekomen bij het agentschap van Nederlands’ beste goochelaars en illusionisten, onze Dutch Magicians. De shows, workshops, lezingen en presentaties van onze Dutch Magicians staan garant voor een onvergetelijke, magische ervaring tijdens uw beurs, feest, bijeenkomst of evenement!

Dutch Magic BV is het toonaangevende bedrijf als het om goochelaars en illusionisten gaat. Of het nu is tijdens een diner waar een tafelgoochelaar uw gasten entertaint of een aandachtstrekker voor op uw beursstand, het is allemaal mogelijk. Maar ook openingen, fusies. jubilea en productintroducties lenen zich er goed voor om een vleugje magic aan de bijeenkomst toe te voegen.

Elke goochelaar bij Dutch Magic weet uw gasten optimaal te vermaken met tafelgoochelen, een podiumact, een kindershow, workshop of lezing.

Dutch Magic heeft de absolute top als u op zoek bent naar professionele goochelaar, illusionist, zakkenrollen of mentalist.

De magic entertainers kenmerken zich door hun professionaliteit, kwaliteit, stiptheid en uiteraard hun Magische Skills. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert Dutch Magic strenge eisen aan de aangesloten Dutch Magicians en houden zij daarom het aanbod selectief. Benieuwd waarom ook u juist voor een van de Dutch Magicians gaat kiezen?

De artiesten bij dit leuke magische bedrijf beschikken over de volgende eigenschappen:
…hebben jaren lange ervaring
…zijn veelal onderscheiden en prijswinnend
…werken door het gehele land, zonder bijkomende kosten
…komen van huiskamer tot koningshuis
…zijn altijd op tijd en tijdens kantooruren altijd bereikbaar
…zijn multi inzetbaar, flexibel en kunnen goed improviseren
…zijn altijd gastvrij, beleefd en representatief
…passen zich aan aan het thema, evenement en publiek
…zijn volledig self-supporting

dutchmagic voor iedere goochelaar

 

Table-Magic ook wel close-up-magic genoemd is momenteel één van de meest geboekte vorm van magisch entertainment. Overal inzetbaar, op elk event een groot succes. Voornamelijk interactie met uw gasten zorgt voor de nodige hilariteit omdat de goochelaar de gasten; sportief bij de neus weet te nemen’ met een verrassende repertoire aan trucs. Lepels die in uw handen smelten, horloges die verdwijnen, glazen waarin een gekozen speelkaart verschijnt, een geleende ring die ineens aan de veter van de goochelaar hangt….of het lezen van de gedachten van uw gasten…

Table-Magic: verzekerd u van interactie met het publiek en gegarandeerd een succes bij uw gasten!