Dutch Magic BV
Over onsVideoLocatieReviews

Bij Dutch Magic is mindfuck, magie, mentalisme, mindreading en zakkenrollen al jarenlang orde van de dag. Allereerst zijn wij er trots om het agentschap te mogen zijn van Nederlands beste goochelaars en illusionisten. Daarnaast is Dutch Magic het leukste bedrijf om mee samen te werken als het om entertainment gaat.

goochelaar, goochelaars dutch magic mindfuck

Kwaliteit

De shows, workshops, lezingen en presentaties van onze Dutch Magicians staan garant voor een onvergetelijke, magische ervaring. Tijdens uw opendag, beurs, feest, bijeenkomst of evenement! Wij garanderen dat u kwaliteit in huis haalt. Dus vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

goochelaar robin matrix table-magic

Elke bijeenkomst, daar is Dutch Magic de perfecte partner voor

Dutch Magic is hét bedrijf als het om goochelaars, mentalisten en illusionisten gaat. Of het nu is tijdens een diner waar een tafelgoochelaar uw gasten entertaint. Of een hilarisch magisch concept of een aandachtstrekker voor op uw beursstand. Alles is mogelijk bij Dutch Magic. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan fusies, openingen, jubilea en logo- en productintroducties.  Overal zijn de magische entertainers goed inzetbaar om een vleugje magic aan de bijeenkomst toe te voegen.

Elke goochelaar bij Dutch Magic weet uw gasten op een gepaste wijze en optimaal te vermaken met tafelgoochelen, een podiumact, een kindershow, workshop of lezing. Daarom zijn wij er van overtuigd dat uw gasten het aan niets te kort zal komen.

Dutch Magic heeft de absolute top als u op zoek bent naar professionele goochelaar, illusionist, zakkenrollen, mentalist of mindfucker.

hans klok illusionist

De magic entertainers kenmerken zich door hun professionaliteit, kwaliteit, stiptheid en uiteraard hun Magic Skills. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert Dutch Magic strenge eisen aan de aangesloten Dutch Magicians. Dat is de reden waarom wij het het aanbod selectief houden. Benieuwd waarom ook u juist voor een van de Dutch Magicians gaat kiezen?

De artiesten bij dit leuke magische bedrijf beschikken over de volgende eigenschappen:
…hebben jaren lange ervaring
…zijn onderscheidend
…werken door het gehele land en ver daarbuiten
…van huiskamer tot koningshuis
…zijn altijd op tijd
…multi inzetbaar en flexibel
…kunnen goed improviseren
…altijd gastvrij, beleefd en representatief
…passen zich aan aan het thema, evenement en publiek
…volledig self-supporting

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen met het zoeken naar het juiste magische entertainment voor uw bijeenkomst? Dan heeft Dutch Magic uiteraard de perfecte oplossing voor u in huis.

zakkenroller martijn martell

ronald moray en peter vogel goochelaar

 

 

 

 

 

 

goochelaar, illusionist, mindfuck, victor mids