Dutch Magic BV
Over onsVideoLocatieReviews

Mindfuck, magie, mentalisme, mindreading en zakkenrollen…dit zijn facetten in het entertainment vak, die niet meer uit het huidige mediabeeld weg te denken zijn. Wij zijn er trots om het agentschap te mogen zijn van Nederlands’ beste goochelaars en illusionisten.

Kwaliteit

De shows, workshops, lezingen en presentaties van onze Dutch Magicians staan garant voor een onvergetelijke, magische ervaring tijdens uw opendag, beurs, feest, bijeenkomst of evenement!

Dutch Magic is hét bedrijf als het om goochelaars, mentalisten en illusionisten gaat. Of het nu is tijdens een diner waar een tafelgoochelaar uw gasten entertaint, een hilarisch magisch concept of een aandachtstrekker voor op uw beursstand. Alles is mogelijk bij Dutch Magic. Maar ook voor fusies, openingen, jubilea en logo- en productintroducties zijn de magische entertainers goed inzetbaar om een vleugje magic aan de bijeenkomst toe te voegen.

Elke goochelaar bij Dutch Magic weet uw gasten op een gepaste wijze en optimaal te vermaken met tafelgoochelen, een podiumact, een kindershow, workshop of lezing.

Dutch Magic heeft de absolute top als u op zoek bent naar professionele goochelaar, illusionist, zakkenrollen, mentalist
of mindfucker

De magic entertainers kenmerken zich door hun professionaliteit, kwaliteit, stiptheid en uiteraard hun Magic Skills. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert Dutch Magic strenge eisen aan de aangesloten Dutch Magicians en houden zij daarom het aanbod selectief. Benieuwd waarom ook u juist voor een van de Dutch Magicians gaat kiezen?

De artiesten bij dit leuke magische bedrijf beschikken over de volgende eigenschappen:
…hebben jaren lange ervaring
…zijn onderscheidend
…werken door het gehele land en ver daarbuiten
…van huiskamer tot koningshuis
…zijn altijd op tijd
…multi inzetbaar en flexibel
…kunnen goed improviseren
…altijd gastvrij, beleefd en representatief
…passen zich aan aan het thema, evenement en publiek
…volledig self-supporting

 

goochelaar, illusionist, mindfuck, victor mids