Event Toppers
Over onsVideoLocatieReviews

Event Toppers helpt bedrijven met het opzetten van de beste Event Line Up en een succesvolle uitvoering


Evenementenbureauorganisatiebureau Event Toppers, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, heeft de afgelopen 20 jaar uitstekende recensies mogen ontvangen van haar opdrachtgevers.

Dagelijks werken wij met heel veel plezier aan de mooiste bedrijfsfeesten en andere soorten events. Het bedenken, realiseren en uitvoeren van bedrijfsevenementen zit ons in het bloed en is onze grote passie!

  • Klant- en Relatie Events
  • Beurzen & Congressen
  • Bedrijfsfeesten, Jubileumfeesten & Gala Events
  • Openingen & Open Dag
  • Exclusieve Catering, Aankleding & Entertainment

 

Bedrijfsfeest organiseren en originele ideeën nodig?

Een bedrijfsfeest organiseren begint met het vaststellen van de doelstelling van het feest. Wat wilt u bereiken en wat is de reden van het bedrijfsfeest?

Wat past bij de gastengroep? Houden zij van lekker eten en drinken, bijvoorbeeld een bijzondere mix van culinair entertainment? Is het een danslustig publiek, dan is een goede band of een Top DJ natuurlijk een “must”.

Een unieke, originele openingsact geeft de start van het feest aan. Aansluitend heerlijk eten en drinken met gevarieerd entertainment en live muziek. Zorg altijd voor een fantastische slotactals finale….! Het laatste moment wat de gasten zich blijvend zullen herinneren.

Feest in uw eigen bedrijfspand vieren?

Uw fabriekshal of bedrijfsrestaurant wordt volledig omgetoverd in een fantastische setting voor het feest. Stijlvolle aankleding en decoraties, top catering met natuurlijk een geweldige opzet van het bedrijfsfeest.

Event Toppers levert ook stijlvolle tenten welke op uw bedrijfsterrein kunnen worden geplaatst.

https://www.eventtoppers.nl/