Gimago Business Events
Over onsVideoLocatieReviews

Missie
Gimago maakt de boodschap van bedrijven aan medewerkers of relaties zichtbaar, door unieke concepten te verwezenlijken in evenementen of incentives. Gimago visualiseert het gevoel van de initiator van het evenement om op een eigen manier zijn/haar idee tot leven te brengen. De uitvoering en sfeer die Gimago verzorgt zijn de gouden linten om het cadeau dat u aan uw gasten geeft. Wij nodigen u graag uit om eens rond te kijken op deze site om sferen te proeven die Gimago voor u kan creëren.

Visie
Gimago ontwikkelt en organiseert samen met haar klanten optimale maatwerk-evenementen en –incentives. Gimago streeft naar een optimale vertaling van gevoel en imago van de klant in het vormgeven van haar evenementen of incentives.

Samenwerken aan een memorabel event
Gimago gaat samen met u vakkundig te werk. Vanuit een overzichtelijke aanpak, die zich kenmerkt door visualisatie, worden uw beelden, gevoel, ideeën, wensen en budget gevormd tot een unieke creatie: uw eigen evenement! In verschillende stappen zal uw evenement worden opgebouwd waarbij u te allen tijde kunt reageren en aanpassen. De flexibiliteit en souplesse van Gimago geeft daarvoor alle ruimte. Met uw eigen full-impressie draaiboek zult u precies kunnen volgen hoe uw evenement verloopt of gaat verlopen.