Goochelaar Peter Vogel
Over onsVideoLocatieReviews

Goochelaar Peter Vogel kreeg het goochelen met de paplepel ingegoten door zijn goochelende vader en ging hij zich als tiener professioneel bezig gehouden met de goochelkunst en is uitgegroeid tot magician op topniveau! Als Table Magician is Peter Vogel een graag geziene gast aan iedere tafel, waarbij hij het publiek telkens weer versteld doet staan en de gasten “sportief bij de neus kan nemen”.

Samen met zijn collega Ronald Moray behaalde hij landelijke bekendheid door hun televisieoptredens, waarbij zij onder andere met zeer veel succes het WK voetbal voorspelden. In 2006, 16 jaar na de laatste voorspelling, hebben ze wederom met succes het WK weten te voorspellen. Samen reisden zij af naar Afghanistan om daar voor de gelegerde troepen optredens te verzorgen, hebben zij op de Oriënt Express gasten van SHV vermaakt, stonden zij een week lang op te treden in Los Angeles in The Magic Castle en hebben zij menig hoogwaardigheidsbekleder in hun beroemde truc met de cape gehad.

Goochelaar Peter Vogel is te boeken voor table-magic (rondlopend entertainment), podiumact, zakkenrollen, kindershow, workshop goochelen, workshop zakkenrollen, lezing magie, dinnershow.

kijk ook eens op www.dutchmastersofmagic.nl