Peter Vogel – goochelaar
Over onsVideoLocatieReviews

Goochelaar Peter Vogel kreeg het goochelen met de paplepel ingegoten door zijn goochelende vader. Hij ging zich als tiener professioneel bezig gehouden met de goochelkunst en is uitgegroeid tot magician op topniveau! Als Table Magician is Peter Vogel een graag geziene gast aan iedere tafel. Hij doet het het publiek telkens weer versteld staan en weet de gasten “sportief bij de neus te nemen”.

Samen met zijn collega Ronald Moray behaalde hij landelijke bekendheid door hun televisieoptredens, waarbij zij onder andere met zeer veel succes het WK voetbal voorspelden. In 2006, 16 jaar na de laatste voorspelling, hebben ze wederom met succes het WK weten te voorspellen. Samen reisden zij af naar Afghanistan om daar voor de gelegerde troepen optredens te verzorgen, hebben zij op de Oriënt Express gasten van SHV vermaakt, stonden zij een week lang op te treden in Los Angeles in The Magic Castle en hebben zij menig hoogwaardigheidsbekleder in hun beroemde truc met de cape gehad.

Tegenwoordig is Peter Vogel de vaste adviseur van Hans Klok als het gaat om bedenken van trucs en illusies.

Goochelaar Peter Vogel is te boeken voor table-magic (rondlopend entertainment), podiumact, zakkenrollen, kindershow, workshop goochelen, workshop zakkenrollen, lezing magie, dinnershow, mindreading.

kijk ook eens op www.dutchmastersofmagic.nl