Robin Matrix
Over onsVideoLocatieReviews

Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat.

Hij treedt jaarlijks wel 190 keer op, in elke provincie van Nederland maar ook in het verre Japan. Door al deze ervaring bent u verzekerd van een topshow op iedere locatie. Robin scoort gemiddeld een 9,5!

Tafelgoochelaar Robin Matrix bij uw gasten aan tafel?
Een kleine act met grote impact. Robin mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact. Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt Robin het ijs bij borrels en verhoogt hij de sfeer op ieder feest!

Een podiumact voor uw gasten?
Met deze act werd Robin Matrix beste goochelaar van Nederland! Robin Matrix creëert fantastische magische shows die het publiek niet snel vergeet. Laat Robin het logo van uw bedrijf in zijn act verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren op uw bijeenkomst.

Wat u zeker moet weten als u Robin Matrix boekt!
– Robin is in heel Nederland werkzaam
– Robin komt netjes op tijd
– Geen reiskosten als u Robin boekt
– Hij heeft voldoende ervaring om uw hoge verwachtingen waar te maken, hij geeft zich altijd 100%
– Robin krijg gemiddeld een = 9.5
– Robin is zeer flexibel
– 13 jaar beroeps entertainer
– Robin komt op elke gewenste locatie en past zich heel makkelijk aan uw type evenement.

goochelaar robin matrix 2

 

 

 

 

Dus of het nu op een opening, fusie, bedrijfsfeest, personeelsuitje, beurs, bruiloft of verjaardag gaat? Goochelaar Robin Matrix weet met zijn tricks and tools elk event in binnen en buitenland en extra magische dimensie te geven. Table-Magic, Podiumshow, Workshop of kindershow? Robin matrix is van alle markten thuis on u en uw gasten een magisch gevoel mee naar huis te geven.