Hans Klok
Over onsVideoLocatieReviews

Hans Klok heeft zijn sporen in Nederland en ver daar buiten al ruimschoots verdiend. Velen noemen hem de snelste illusionist van de wereld. Zijn theatershows zijn een waar genot om te beleven, zijn shows op verschillende events boeken veel succes.

Ook in Duitsland heeft hij een mega succes bij jong en oud en de bezoekers dragen de razendsnelle illusionist op handen. Tijdens zijn laatste toer in Duitsland heeft hij 100.000 bezoekers betoverd met zijn onnavolgbare illusieshow The New Houdini. In 2015 is Hans Klok als eerste illusionist in de geschiedenis bekroond op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo met de Zilveren Clown, de Oscar van de circuswereld. Londen, Parijs, Berlijn, China, Rusland, heel Europa en Las Vegas heeft hij al omgeblazen. Zoals velen van jullie zullen weten trad hij in Las Vegas op met Carmen Electra die het over heeft gedragen aan niemand minder dan Pamela Anderson.

Na veel shows Carré Amsterdam, verschillende Nederlandse, Chinese en Duitse tours, zal Hans Klok binnenkort Nederland gaan verlaten om vanaf 2019 in het mekka op goochelgebied Las Vegas zijn carrière voort te gaan zetten. Hij zal daar in een bekend casino dagelijks te zien en te bewonderen zijn.

Hans Klok is uiteraard nog steeds te boeken voor een event, een seminar, een bijeenkomst of beurs. Vraag via het formulier aan de rechterkant naar de mogelijkheden