Hans Klok
Over onsVideoLocatieReviews

Hans Klok heeft zijn sporen in Nederland en ver daar buiten al ruimschoots verdiend. Velen noemen hem de snelste illusionist van de wereld. Zijn theatershows zijn een waar genot om te beleven, zijn shows op verschillende events boeken veel succes.
Ook in Duitsland heeft hij een mega succes bij jong en oud en de bezoekers dragen de razendsnelle illusionist op handen. Tijdens zijn laatste toer in Duitsland heeft hij 100.000 bezoekers betoverd met zijn onnavolgbare illusieshow The New Houdini. Vorig jaar is Hans Klok als eerste illusionist in de geschiedenis bekroond op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo met de Zilveren Clown, de Oscar van de circuswereld. Londen, Parijs, Berlijn, China, Rusland, heel Europa en Las Vegas heeft hij al omgeblazen.
Zoals velen van jullie zullen weten trad hij in Las Vegas op met Carmen Electra die het over heeft gedragen aan niemand minder dan Pamela Anderson.

Binnenkort is Carré Amsterdam aan de beurt met de allernieuwste show van Hans Klok. Nieuwe spraakmakende illusies, circusacts van wereldniveau, Kloks sexy magic diva’s en The Houdini Dancers. Van 14 augustus 2016 tot en met 2 oktober 2016 zal Hans Klok met zijn nieuwe show House of Horror te zien zijn.