Hart van Holland
Over onsVideoLocatieReviews

De bouw van Hart van Holland startte in 1996. Bijzonder is dat bij de ontwikkeling van het complex diverse grote evenementenorganisatoren en -deskundigen zijn betrokken. Zij deelden hun eisen en wensen op het gebied van logistiek, indeling en techniek, zowel voor als achter de schermen. Met nog steeds unieke keukenfaciliteiten, een efficiënt gangenstelsel en een zeer goed op elkaar ingespeeld team, maakte Hart van Holland na de opening in april 1997 een vliegende start.

Wij zijn trots dat opdrachtgevers en gasten van Hart van Holland al jarenlang blijven herkennen en erkennen als een ideale locatie voor alle mogelijke bijeenkomsten en evenementen.

Sinds 2012 beschikt Hart van Holland naast een groot aantal multifunctionele zalen voor vergaderingen, congressen en evenementen ook over 6000 m2 beursvloer. Dit in combinatie met 110 hotelkamers en 1000 gratis parkeerplaatsen maakt Hart van Holland een unieke locatie.

In de zomer van 2015 is Hart van Holland geheel aangepast aan de wensen van morgen. En we blijven ons continue inspannen om aan uw wensen te kunnen voldoen.

 

Van den Tweel Groep

Hart van Holland en het bijbehorende hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk maken onderdeel uit van de Van den Tweel Groep, met ruim 1100 medewerkers een van de grootste familiebedrijven van midden Nederland.
Ruim 100 jaar geleden startte het bedrijf als handel in levensmiddelen. Deze levensmiddelenhandel is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische bedrijvengroep die bestaat uit een horecagroep, een retailgroep, een vastgoedonderneming met projectontwikkeling en een investeringsmaatschappij.
Het hoofdkantoor van de Van den Tweel Groep is gevestigd in Nijkerk, maar de bedrijfsactiviteiten hebben zich inmiddels uitgespreid over heel Nederland en ver daarbuiten.