Heineken Experience
Over onsVideoLocatieReviews

De Heineken Experience

De Heineken Experience is een van de meest authentieke en beroemde bezienswaardigheden van Amsterdam. Deze oude fabriek in het centrum vervaardigde tot 1988 al het bier van het merk totdat de belangrijkste productie-lijn werd verplaatst naar een grotere fabriek buiten de stad als gevolg van overweldigende vraag naar het Heineken bier. Tegenwoordig dient het pand als een museum en een toeristische attractie die is bezocht door miljoenen mensen van over de hele wereld sinds het zijn deuren opende in 2001. De Heineken Experience bevat een interactieve individuele wandeling door de fabriek, een Heineken proefsessie, interessante informatie over de geschiedenis van het bedrijf en het Heineken-logo en nog veel meer! Haal jouw ticket voor de Heineken Experience nu en vermijd lange wachtrijen bij de ingang!
Ontdek de fascinerende Heineken Brouwerij Tour!

De Heineken Brouwerij Tour neemt je mee langs de geschiedenis van het bedrijf op een leuke en interactieve manier. Tijdens de wandeling door het indrukwekkende oude gebouw zie je gigantische koperen tanks die werden gebruikt om het oorspronkelijke Heineken bier te brouwen, je ziet oude advertenties van het bedrijf, en je tapt zelfs je eigen bier in de Heineken Museum bar. De Heineken Brouwerij Tour is een spannende high-tech multimedia-ervaring beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Nederlands, Russisch, Duits, Chinees, Portugees, Italiaans en Spaans. Je kunt ook de Heineken Experience App downloaden om het meeste uit jouw bezoek te halen. Aan het einde van de ongeveer anderhalf uur durende Heineken Brouwerij Tour kan je genieten van twee gratis drankjes, terwijl je ontspant in de bar. Non-alcoholische dranken zijn ook beschikbaar en je kunt zelfs proberen om je eigen Heineken te tappen!

Bereikbaarheid
De Heineken Experience is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Naast de Heineken Experience is een openbare parkeergarage voor 250 auto’s. Komt u met de boot? Pal voor de deur meert u aan!

Belangrijke info

Openingstijden:
Maandag – Donderdag van 10.30 – 19.30 u.
Vrijdag – Zondag van 10.30 – 21.00 u.
Speciale openingstijden:
24 December & 31 December: 10.30 – 16.00 u.

heineken experience attractiepark, belevenis