Madurodam
Over onsVideoLocatieReviews

Madurodam voor feestelijke én zakelijke evenementen

Organiseer het groots in Madurodam!!!
Wil je een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over héél Nederland? Kom naar Madurodam! Extra bijzonder: al onze opbrengsten gaan naar goede doelen voor kinderen.
Op zoek naar een bijzondere locatie voor een zakelijk evenement? Van vergadering tot congres en van zakelijk diner tot bedrijfsfeest. Bij deze locatie kan het allemaal. Met je evenement draag je een steentje aan bij aan een goed doel.
Iets te vieren met al je, vrienden collega’s of zakenrelaties? Kom naar deze bijzondere locatie en beleef een groots feest in de kleinste stad van Nederland! We hebben verschillende zalen waarmee van alles mogelijk is!

Wat is er mogelijk?

Met onze sfeervolle zalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Van themafeesten tot een ouderwets avondje dansen. Jij bepaalt hoe het feest eruit ziet! Uiteraard altijd met uitzicht over heel Nederland. Ook het park bezoeken? Dat kan natuurlijk!

Live muziek

Bij een feest hoort goede muziek! Van dj tot klassiek strijkkwartet en van jaren ‘60 platen tot orkest. We kunnen het allemaal voor je regelen. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen hebben wij goede contacten met entertainmentbureaus. Deel je wensen met ons en wij zorgen ervoor dat iedereen staat te swingen.

Extra: feest mét diner

Wil je het (bedrijfs)feest combineren met een feestelijk diner? Laat het ons weten. Van culinair gangendiner tot informeel buffet. Onze chef-kok en zijn team bereiden het allemaal. Hierbij gebruiken ze altijd ingrediënten van het seizoen én houden ze rekening met dieetwensen.

MVO

De netto-opbrengsten van Madurodam gaan via Stichting Madurodam Steunfonds naar goede doelen voor kinderen en jongeren, waardoor het ook nog eens maatschappelijk verantwoord is om uw bijeenkomst bij Madurodam te organiseren.