Mariënhof Amersfoort
Over onsVideoLocatieReviews

Mariënhof – sprookjesachtig en doeltreffend

Monumentale evenementenlocatie in hartje Amersfoort. Een unieke trouw- en vergaderlocatie met karakteristieke zalen en sprookjesachtige tuinen. Voor elke gelegenheid vindt u een passende zaal in vergader- en evenementenlocatie de Mariënhof.

De Mariënhof kent een rijke historie. In het ruim 500 jaar oude bestaan heeft het diverse bestemmingen gehad, dat is allemaal terug te lezen op de website van Mariënhof. Wandelend door het monumentale pand proeft u zeker nog de sfeer van vervlogen tijden. Er is een authentieke sfeer die de Mariënhof kenmerkt.

De tegenwoordige Mariënhof is uitermate geschikt voor bruiloften, vergaderingen en partijen. Door de jarenlange ervaringen met events weet het team van deze locatie als geen ander waar een goede vergader- en evenementenlocatie aan moet voldoen. Het servicegerichte team straalt passie en kwaliteit uit. Ze denken in het voortraject graag met u mee over de mogelijkheden en het meest passende concept voor uw event. Het team dat deze prachtige locatie runt, bestaat louter uit Amersfoorters die de afgelopen jaren door heel Nederland hebben gewerkt en nu met liefde terugkeren. Dat is onderdeel van de kerngedachte die The Attention Group hanteert als onderdeel van succesvol exploitatiebeheer. “Lokaal ondernemerschap en kennis van de regio is een echte toegevoegde waarde die we kunnen bieden ten opzichte van andere aanbieders.”

De verschillende zalen en diversiteit aan mogelijk heden biedt voor allerlei soorten events en voor elk budget een goede opportunity. Voor elke gelegenheid vindt u een passende zaal in dit eeuwenoude klooster. Er wordt ruimte geboden aan gezelschappen van 2 tot 700 personen

De stijlvolle, klassiek ingerichte zalen hebben allemaal een eigen karakter, zodat een bijeenkomst nooit ‘doorsnee’ is. Van vergaderzaal tot feestzaal… kies een ruimte die past bij uw events of huur de hele locatie voor een beurs, feest of congres.