Nationaal Militair Museum
Over onsVideoLocatieReviews

Een zakelijke bijeenkomst op de meest indrukwekkende locatie die u zich kunt voorstellen, het NMM. Organiseer uw event tussen tanks en vliegtuigen en ervaar het gevoel van ruimte met uitzicht op de natuur van Park Vliegbasis Soesterberg.

Het Nationaal Militair Museum is een toplocatie midden in het land voor zakelijke events. Het uitgestrekte natuurgebied Park Vliegbasis Soesterberg, het imposante museumgebouw en de collectie zijn het mooiste decor voor ieder evenement: van teambuilding tot bedrijfsfeest en van vergadering tot food festival. Met een groots gebaar of in een meer intieme setting. Met prachtige locaties in en om het museum, geschikt voor groepen van 5 tot 5.000 man sterk. Het bijzondere verhaal van onze krijgsmacht geeft iedere bijeenkomst extra kracht.

Uw event in het NMM?

Het NMM heeft diverse mogelijkheden om overdag, maar ook na sluitingstijd, uw zakelijke bijeenkomst invulling te geven. Onze medewerkers werken graag met u samen om een mooi programma samen te stellen.

Meer dan twintig locaties binnen en buiten het Nationaal Militair Museum kunnen geheel in de stijl van uw bijeenkomst worden ingericht. Of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst, congres met een diner of een groot festival, we hebben altijd een passende locatie voor uw evenement. Een bezoek aan het museum zelf is natuurlijk onmisbaar.

Ideale eventlocatie

  • Indrukwekkend museumgebouw, met uitzicht op Park Vliegbasis Soesterberg
  • Gratis parkeren
  • Voor 5 tot wel meer dan 5.000 personen
  • Soesterberg ligt centraal in Nederland, nabij de A28
  • Gebruik het verhaal van het NMM om uw evenement kracht bij te zetten
  • Buitenterrein voor grote evenementen en (food)festivals