Niels Duinker, jongleur
Over onsVideoLocatieReviews

Zoekt u een jongleur met een topkwaliteit aan entertainment?

Dan bent u bij Niels Duinker zeker op het goede adres. Niels Duinker begon al op jonge leeftijd met jongleren en zijn passie is tot op de dag van vandaag gebleven. Na een mooi afgeronde studie aan de TU Delft, heeft hij van zijn hobby uiteindelijk zijn beroep gemaakt. Niels Duinker werkt nu fulltime als professioneel jongleur, workshopdocent en presentator voor bedrijven als KLM, KPMG, Unilever en DSM.

Niels Duinker heeft met zijn 28 jaar al veel ervaring opgedaan.

Inmiddels heeft hij met zijn 28 jaar al in 42 landen verschillende landen mogen optreden. Hij is tevens gastdocent geweest aan de twee HBO-circusopleidingen in Nederland. En hij vliegt regelmatig over de wereld om met zijn soloshow als headliner op te treden voor volle theaters van zo’n 750 zitplaatsen.

Sinds 2003 heeft deze jonge artiest al verschillende gouden medailles gewonnen op belangrijke jongleercompetities en circuscompetities in Nederland, Amerika en in Azië.

De Telegraaf noemde hem een “Jongleerwonder” en SBS6 vond hem simpelweg “de beste jongleur ter wereld”.

Niels is ook Europees vertegenwoordiger voor de Amerikaanse vakbond voor jongleurs, de International Jugglers’ Assocation. In de zomer brak 2011 brak Niels 3 wereldrecords in jongleren voor Guinness World Records.

Naast zijn shows geeft Niels Duinker ook workshops. Als teambuilding is dit in het bedrijfsleven absoluut goed inzetbaar.

Workshop Jongleren, “Een workshop met ballen”

In uw bedrijf moet u alle ballen in de lucht houden…
Een workshop jongleren is een teambuilding activiteit met een lage drempel, geschikt voor ieder bedrijf. Uw groep lacht samen, helpt elkaar en applaudisseert voor elkaar en wordt samen een sterker team!

Leren jongleren is leuk.

Inzetbaar als stand-alone workshop, maar ook integreerbaar in uw programma.

Met een show. presentatie of workshop van Niels Duinker bent u gegarandeerd van een stukje TOP-entertainment om uw gasten optimaal te vermaken.