Rederij Belle
Over onsVideoLocatieReviews

Na jaren als schipper met hun eigen klippers gezeild te hebben, waren Alfred Vellekoop en Sacha Emmerik toe aan een nieuwe uitdaging. Ze kochten een salonbootje, de ‘Mina Mitzi’. Deze salonboot kon wel een restauratie gebruiken en Alfred en Sacha hadden duidelijk voor ogen hoe dit moest gebeuren. De ‘Mina Mitzi’ werd gerestaureerd en heette voortaan ‘Belle van Zuylen’. Met de restauratie van deze salonboot was de oprichting van ‘Rederij Belle’ in 1999 een feit. In de jaren daarna werden meerdere salonboten gerestaureerd waardoor de vloot nu uit 4 salonboten bestaat: ‘Belle van Zuylen’, ‘Dame van Amstel’, ‘Adeline’ en ‘Emma’.

 

Arrangementen

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kies dan ook voor een bijzondere locatie. De grachten van Amsterdam vormen een schitterend decor voor uw verjaardag, jubileum of reünie. Aan boord van een van onze salonboten bieden wij u een verzorgde ontvangst, met bijvoorbeeld een aangeklede borrel of een luxe diner. Terwijl de kapitein u langs eeuwenoude gevels op de mooiste plekjes van de hoofdstad brengt, letten wij er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor een gids die over de geschiedenis van Amsterdam vertelt, of live muziek, of…. wat u maar wilt.

Dineren op een boot in Amsterdam
Dineren en varen door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten. Geniet van de gerechten, geniet van de omgeving.

Vergaderen op de Vecht
Vergaderen op de Vecht: het klinkt goed en dat is het ook. In een landschap van groen en blauw vaart u in een van onze luxe salonboten langs de mooiste landhuizen. Natuurlijk is dat ook een prachtige achtergrond voor een productpresentatie, een netwerkbijeenkomst of ‘zomaar een borrel, omdat het er weer eens tijd voor was’. Formeel of informeel, chique of gemakkelijk: zegt u het maar. Ook wat betreft de catering aan boord heeft u alle keuze. Lunch, High Tea, borrelgarnituur of 3-gangen diner, het is allemaal mogelijk. En allemaal van de beste kwaliteit.

Zakelijk varen in stijl
Weiden en akkers, dijken met boerderijen, waterpartijen en Hollandse wolkenluchten: het perfecte decor om uw relaties te ontvangen voor een presentatie of bijeenkomst. En de stijlvolle inrichting van onze salonboten doet daar nog een schepje bovenop. Is er al een programma opgesteld? We denken graag mee over hoe we dat op maat voor u kunnen invullen. Weet u het nog niet precies? Dan hebben we tal van tips en ideeën voor u. Tijdstip, vaarroute, catering, aantal personen en wat er verder maar bij komt kijken: we maken het in orde. U heeft er geen omkijken naar.