Ruby van Urk
Over onsVideoLocatieReviews

Zangeres RUBY van Urk is een veelgevraagde feestartiest in binnen- en buitenland. Mogelijk heeft u haar al eens live zien optreden. Bijvoorbeeld in de Ziggo Dome bij Heel Holland zingt Hazes, op  sportevenementen als huldigingen van Ajax, ADO Den Haag, Willem II. Of tijdens shows van Nederland Muziekland, Toppers van Oranje, de 80’s Flashback Theater Tour of FM Events.

Ruby van Urk zangeres, feestmuziek

Bedrijfsfeest of buitenlands event, Ruby is veelzijdig

Op bedrijfsfeesten van Rabobank, ABN AMRO, Staalbankiers of Philips staat ze haar mannetje, net als op horecabeurzen in MECC of in de RAI. In het buitenland weet ze ook party time te scheppen in diverse cafés aan de Spaanse en Portugese kust en in de skigebieden van Duitsland en Oostenrijk. Thuis geeft ze jaarlijks extra glans aan de gay pride Canal Parade, het Jordaanfestival en de Nijmeegse Vierdaagse.

ruby van urk zangeresTevens stond ze in de voorprogramma’s van Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Belle Perez, Gordon en Frans Bauer. Bijzondere momenten in RUBY’s muzikale carrière waren het laten swingen van de elftalboot in de grachten van Alkmaar toen voetbalclub AZ het landskampioenschap had veroverd, de uitnodiging van Defensie om op te treden voor ‘onze jongens’ op een buitenlandse Nederlandse militaire basis, en niet te vergeten: het verzorgen van het voorprogramma tijdens de tournee van Marco Borsato.

 

 

ruby van urk partymuziek, zangeresEigen muziek en clips

RUBY’s muzikale inspiratie reikt verder dan de bühne. Vanaf het begin van haar loopbaan brengt ze singles uit. Haar nieuwste plaat ‘Neem me mee’ scoort goed in de Nederlandse hitlijsten zoals de Oranje Top 30. Omdat uit gedeelde passie mooie dingen voortkomen, betrekt ze dikwijls collega-artiesten bij haar projecten. De clips van de nummers die RUBY heeft opgenomen met Judith Peters en Theresa Stam als gelegenheidsgroep ‘De Meiden’ komen veelvuldig langs op sociale media. Met Wesley Bronkhorst en het Metropole Orkest neemt ze singles op, evenals met Haagse volkszanger John Medley.

Voor volgend jaar staat een solotheatershow op het programma.

 

RUBY maakt een stijlvolle mengeling van : Stevige Dance-hits, Zwoele Soul, meezingers uit Het Foute Uur, Hollandse Hits, Ballads, Energieke Dance Classics en top 40.

Welke soort muziek hoort u graag op uw feest of evenement; met Stijlvol Feestzangeres RUBY van Urk op het podium kan de middag/avond niet meer stuk. Altijd Chique, vol Energie en Gezelligheid.

Laat RUBY bijvoorbeeld tijdens de binnenkomst van het bruidspaar, de huwelijksceremonie of de receptie uw  lievelingsnummers zingen onder begeleiding van een pianist. Zeker weten dat dit u en uw gasten in het hart zal raken.

Naast zingen zit ook entertainen in het bloed van ras artiest RUBY van Urk. Deze stijlvolle dame weet door haar opleiding aan het conservatorium voor de muziek en theater, haar veelzijdigheid en improvisatietalent evenementen van diverse pluimage altijd een goede invulling te geven.

ruby van urk feestarties, zangeres

Door de klasse die zij uitstraalt is RUBY al jaren een veelgevraagde zangeres op diverse soorten feesten en festivals, voor kleine en grote gezelschappen, zowel particulier en in het bedrijfsleven.

 

“Ga voor het feest waar iedereen nog lang over napraat!”