Tobacco Theater
Over onsVideoLocatieReviews

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij congressen, product presentaties en events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen. Een ervaring op zichzelf!

Commercie ontmoet Cultuur : C2C
De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers (8,4 in 2016). De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam.
Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle wijze, in het trotse TOBACCO Theater.

REFERENTIES
Wie gingen u voor.
Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

Events op maat.
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!