Workshop Goochelen
Over onsVideoLocatieReviews

Workshop Goochelen

Altijd gefascineerd door een goochelaar of een goocheltruc? Altijd zelf een truc willen leren? Goochelen is de kunst van het schijnbaar onmogelijke. Heel vroeger was het een straat- en podiumkunst, waarbij een optisch effect werd gecreëerd door middel van vingervlugheid en met name grote afleiding. Tegenwoordig is goochelen op televisie een trend, een hype, een hit. Denk aan hoe Hans Klok als illusionist keer op keer zalen vol weet te verbazen met zijn goocheltrucs. Maar ook de goochelaars die tijdens een feest of diner langs de tafels lopen en de aanwezigen goed bij de neus weten te nemen.
Ook zin om jouw publiek te doen verbazen en “in de maling te nemen”?
Boek dan eens een workshop goochelen.

Workshop goochelen, wat leer je daar precies?
Tijdens deze workshop goochelen zal een professionele goochelaar eerst een aantal trucs uit zijn eigen programma laten zien, om vervolgens de deelnemers een stukje op weg te helpen in de wereld van de magie en illusie. In deze workshop goochelen zal in eerste instantie uitgegaan worden van goochelen met alledaagse spullen, zoals een pen, een visitekaartje, een koffiemok. Maar ook bestaat de mogelijkheid om tijdens deze workshop goochelen op een thema, een gelegenheid, een product of iets dergelijks in te gaan en daar kunnen de verschillende trucs in deze workshop goochelen op gebaseerd zijn. Creatief, hilarisch en verrassend zijn deze workshop zeker te noemen.
Afhankelijk van de grootte van de groep zullen wij kijken hoe wij de workshop in gaan delen. Ook bestaat de mogelijkheid om de deelnemers zelf een goochelshow te laten opvoeren, waarbij onze professioneel magicians de show zullen begeleiden.

Op iedere locatie in Nederland is een workshop goochelen te volgen:
De professionele goochelaars waar wij mee samenwerken om een workshop goochelen te verzorgen, komen graag naar een door u aangegeven locatie. Dus deze workshop goochelen is door heel Nederland en België te boeken. Mocht u niet over een locatie beschikken dan hebben wij een keuze uit verschillende locaties bij u in de buurt die we kunnen aanbevelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Workshop goochelen op een magische locatie:
Ook beschikken een aantal van onze magicians over een eigen locatie waar deze workshop goochelen gevolgd kan worden, dit kan onder andere in:
Bennebroek – Velsen-Zuid – Amsterdam