HAKA workshop
Over onsVideoLocatieReviews

HAKA – LAAT DE KRIJGER IN JE BOVEN KOMEN
Haka is een zeer beroemde strijddans uit Nieuw-Zeelandse. De oorsprong ligt bij de Maori. Strijders dansten als uiting van de passie, identiteit en kracht. Door gebruik te maken van lichaam, handen, voeten, benen, stem, tong en ogen lieten zij hun kracht en volheid zien aan de tegenstanders.

Tegenwoordig kan je deze Maori-traditie terug zien in het moderne rugby. Bij bekende rugbyteams zoals het Nieuw-Zeelandse nationale team the All blacks wordt vóór iedere wedstrijd de ceremoniële Haka-dans uitgevoerd om hun tegenstanders te imponeren.

HAKA workshop is gebaseerd op deze ceremoniële Haka-dans.

Tijdens de Matrix Haka workshop zal je eerst de basisbeginselen van de Haka-dans leren kennen. In deze workshop wordt je ook uitgedaagd om in korte tijd een eigen Haka dans met elkaar neer te zetten.
Het belooft een uur vol plezier, energie, teambuilding, verbinding, leiderschap en expressie te worden.

De Haka workshop is zowel zakelijk als privé geschikt voor iedereen. Perfect als teambuilding activiteit, tijdens een bedrijfsuitje, energizer tijdens congressen of als vergaderbreak tijdens een offsite of team-meeting.

We verzorgen de Haka workshop in het Nederlands en Engels, voor groepen vanaf 10 tot 250 personen op elke locatie in Nederland en België.

Vraag rechtstreeks een offerte aan door je informatie hiernaast op het formulier in te vullen.