Dave van Gulik – goochelaar
Over onsVideoLocatieReviews

Dave van Gulik

Als je kennis maakt met goochelaar Dave van Gulik, dan ben je overtuigd dat je dé magische entertainer die van ieder feest een succes maakt in huis haalt. Zijn bijzondere persoonlijkheid en snelle vingers zorgen voor bijzonder magische momenten waar iedereen nog lang over zal napraten.

Zoek je een goochelaar, boek dan Dave van Gulik

Voor interactief, magisch, bijzonder en spectaculair entertainment, hoef je niet verder te zoeken want goochelaar Dave van Gulik heeft al deze facetten in huis. Zo kan hij als gastheer bij binnenkomst uw gasten verwelkomen of als tafelgoochelaar om de gasten in verwondering te brengen met zijn close-up-goocheltrucs.

Goochelaar Dave van Gulik zorgt voor bijzondere momenten tijdens jubileumdagen, trouwdagen, gala’s, verjaardagen, bedrijfsfeesten, festivals, borrels en beurzen. Dankzij magisch entertainer Dave van Gulik zullen de gasten werkelijk iets bijzonders mee maken.

Goochelaar voor allerlei soorten events

Dave is in te huren als goochelaar op elk soort evenement. Denk hierbij eens aan een teambuildingdag, personeelsuitje, huwelijksfeest, receptie, bedrijfsborrel, beurs, kerstdiner, nieuwjaarsborrel en nog velen meer.

Ben je op zoek naar een entertainer met een karakter die uw gasten optimaal kan vermaken en zij hem niet snel zullen vergeten? Dave is één van die voor een groot publiek inzetbaar is. Zijn charme, zijn unieke trucs en zijn inlevingsvermogen van uw gasten, zorgen ervoor dat graag geziene gast op uw event zal zijn.

 

Lifecrafting Practitioner

Leer in 6 ochtenden meer zelfsturing, groei en weerbaarheid te realiseren met de training Lifecrafting Practitioner. In een kleine groep met gelijkgestemden leer je alle methoden en technieken die onderdeel zijn van het Twelve Waves protocol. We gaan samen aan de slag met concrete opdrachten om op een duurzame manier bewust leiderschap te nemen over je werk en je leven.