Augustus, 2016

This is a repeating event

20Aug13:0017:00A Lazy Weekend XL @BerlijnpleinBerlijnplein - Utrecht

a lazy weekend XL berlijnplein allesvoorevents.nl

Evenement Details

Kom naar A Lazy Weekend XL, leuk voor kinderen vanaf 6 jaar

In het weekend van de zomervakantie op 20 en 21 augustus zal er op het Berlijnplein een bijzonder labyrint van 3000m2 verrijzen. Hierin 4 podia. Muziek afgewisseld met theater, foodtrucks en nog veel meer zorgen hier op beide dagen, van 13.00 – 17.00u, voor een unieke en lazy belevenis.

Zoek de optredens, artiesten en activiteiten die verspreid zijn door het doolhof. Blijf je hierbij op een dood eind uitkomen? Klim dan in de uitkijktoren en overzie het hele festivalterrein vanaf 7 meter hoogte.

A Lazy Weekend XL @Berlijnplein is een hele bijzondere editie van het succesvolle A Lazy Sunday Afternoon, welke al meer dan 15 jaar op diverse plekken in Utrecht door ZIMIHC georganiseerd wordt. Deze speciale weekend editie omvat naast veel muzikale en theatrale optredens ook leuke beeldende kunst en diverse foodtrucks. (In samenwerking met CineMec zal er tevens een avondprogramma gepresenteerd worden op het dak van deze bioscoop).

Muziek, kunst, theater, food & film
Kom relaxen en genieten van de vele mooie optredens die ZIMIHC presenteert in samenwerking met partners zoals Klub 19, Klub 19, BO!NK Theater en Sesar. Diverse foodtrucks zullen overdag zorgen voor lekker eten en drinken. In de avonduren kun je dan ook nog terecht op het dak van CineMec voor een drankje en/of diner, bij goed weer kans op barbecue.

Voor kinderen
Speciaal voor de kinderen zijn er tussen 13.00 – 17.00u doorlopend activiteiten zoals knutselen met bijzondere materialen. Neem dus je gewoon ouders mee, dan laat je die achter bij een van de podia en ga je lekker zelf aan de slag!

Toegang (gratis)
De toegang tot het leuke labyrint is gratis en eigen consumpties meenemen zijn toegestaan. Voor de foodtrucks, het diner en de films in de avonduren op het dak van Cinemec moet een kaartje worden gekocht.

Berlijnplein
Het Berlijnplein in Leidsche Rijn wordt de komende jaren een nieuw stadshart van Utrecht. Kijk op www.berlijnpleinutrecht.nl voor nog veel meer activiteiten op deze plek. Je vindt het Berlijnplein voor de entree van Cinemec, vlakbij de gele brug.

Met dank aan
A Lazy Weekend XL @Berlijnplein wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, BAM, CineMec en Heras. Programmapartners van ZIMIHC zijn Klub 19, Cultuur 19, BO!NK theater, Sesar toneel, U-Nite, Vocal Arts Academy en Het Verteltheater. Alvast een dank aan alle artiesten, foodtrucks en vrijwilligers.

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 17:00

Locatie

Berlijnplein

Berlijnplein, 3541 CM Utrecht

Organisator

Top
X