Oktober, 2017

31Okt(Okt 31)10:0002Nov(Nov 2)17:00Amsterdam Security Expo

amsterdam security expo

Evenement Details

Amsterdam Security Expo (voorheen Safety Security Amsterdam (SSA)) is de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux.

Hier komt van 31 oktober 2017 t/m 2 november 2017 vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen. Ontmoet ruim 8.000 professionals in drie dagen. De huidige verhoogde veiligheidsrisico’s vragen echter om een andere benadering en invulling van de beurs dan voorheen. Tijdens de eerste editie van de Amsterdam Security Expo zullen nieuwe ontwikkelingen en innovaties extra in de schijnwerper staan.

Opkomende nieuwe technologie, vraagt om een andere kijk op veiligheid. Innovaties staan daarom centraal in 2017. Het Amsterdam Security Innovation LAB keert terug en wordt uitgebreid met een start-up lane. Ook speelt Amsterdam Security Expo in op het veranderende vakgebied van de security professional met vier nieuwe specials:

Cyber Security

Nu IT onlosmakelijk een onderdeel is van Fysieke Security is Cybersecurity een ‘must’ voor iedere beveiligingsoplossing of systeem. Bedrijven in de Cyber Security Dome zijn gespecialiseerd in Cybersecurity ten behoeve van beveiligingssystemen.

Public Safety

Voor een veilige samenleving is samenwerking tussen private en publieke partijen belangrijk. De verwachting is bijvoorbeeld dat er in 2020 alle informatie afkomstig is van sensoren van publieke en private partijen. Vind alles over privacy en samenwerking op het Public Safety Square.

Secure Smart Buildings

Als gevolg van IT, IoT en sensortechnieken worden gebouwsystemen zoals beveiliging, klimaatbeheersing en verlichting steeds meer geïntegreerd: Secure Smart Buildings. Het Secure Smart Buildings Paviljoen biedt overzicht van de nieuwste producten, informatie over protocollen en laat u de toekomst ervaren.

Fire Protection Area

De Fire Protection Area is het middelpunt voor alle vernieuwing op het gebied van brandpreventie, detectie en bestrijding. Met medewerking van Brandweer Nederland staat het onderwerp risicobeheersing centraal.

5 redenen voor bezoek

✔ Het grootste security evenement in de Benelux; 8.000 security & IT professionals en ruim 250 exposanten en partners op 6.000 m2

✔ Bezoek topmerken als PG Security Systems, ARAS, Keyprocessor, Dahua, Salto, Honeywell, Siemens, Osec en nog veel meer

✔ Nieuwste innovaties en kennissessies op het InnovationLAB

✔ Vier nieuwe specials: Public Safety, Cyber Security, Smart Buildings, Fire Protection Area

✔ Woensdag 2 november Installateursparty met Installateurs TOP 40

✔ Gelijktijdig met Amsterdam Security Convention; het internationale netwerk en kennisevent voor eindgebruikers

amsterdam security expo

Tijd

Oktober 31 (Dinsdag) 10:00 - November 2 (Donderdag) 17:00

Locatie

RAI Amsterdam

Europaplein

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X