Oktober, 2017

31Okt(Okt 31)10:0003Nov(Nov 3)17:00Aquatech AmsterdamAquatech Amsterdam dé vakbeurs voor de watertechnologie professional

aquatech amsterdam

Evenement Details

’s werelds grootste vakbeurs op het gebied van proces-, drink- en afval water

Van dinsdag 31 oktober tot en met vrijdag 3 november vindt Aquatech Amsterdam 2017 plaats. ’s Werelds meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van proces-, drink- en afvalwater technologie. Met een unieke focus op water is Aquatech de grootste vakbeurs in de wereld.

 

Bezoek Aquatech Amsterdam dé vakbeurs voor de watertechnologie professional

De watersector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Ontdek oplossingen die de industrie nodig heeft, tijdens Aquatech Amsterdam. Hèt ideale platform om zaken te doen, marktleiders te zien en uw kennis te verbreden. Ontmoet 21.000 specialisten en experts binnen de watertechnologie industrie uit meer dan 140 landen. Ervaar alle nieuwste producten en innovaties in de markt.


Ontdek de nieuwste innovaties en oplossingen op de beurs, tijdens een rondleiding, in de Innovation Avenue, het InnovationLAB, tijdens de Aquatech Innovation Awards en in het BlueTech Research Innovation paviljoen.

Bespaar kostbare tijd op de beursvloer door producten, oplossingen en bedrijven per thema of sector te zien op één van de vele gespecialiseerde paviljoens. Bezoek o.a. de landenpaviljoens, Industrial User Experience, het Desalination Paviljoen en het Smart Water Networks Paviljoen.

Leg nieuwe contacten en netwerk met professionals tijdens de vele netwerkmogelijkheden en matchmaking activiteiten. Tijdens de beurs en tijdens de vele social events.

aquatech amsterdam

aquatech amsterdam

 

Tijd

Oktober 31 (Dinsdag) 10:00 - November 3 (Vrijdag) 17:00

Locatie

RAI Amsterdam

Europaplein

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X