September, 2016

This is a repeating event

15Sep10:0021:00Boekenfestijn - grootste assortiment boeken ooitJaarbeurs - Utrecht

boekenfestijn utrecht allesvoorevents.nl

Evenement Details

BOEKENFESTIJN JAARBEURS – MET HET GROOTSTE ASSORTIMENT BOEKEN OOIT!

In de afgelopen maanden is het Boekenfestijn intensiever gaan samenwerken met Veldboeket Lektuur (één van de grootste boekenleveranciers van Nederland).

Daardoor is het vertrouwde voordelige assortiment verder uitgebreid met duizenden nieuwe titels.

Alle bekende titels van Van Rijn, Lupton, Slaughter, King, Nicci French, Gerritsen, Picoult, Montefiore, Roberts, Koch en Steel zijn aanwezig. Maar er is veel meer, van boeken over de geschiedenis tot aan alles over wielerklassiekers, van Receptenboxen, Jamie Oliver tot aan reis- en puzzelboeken. En even verderop in de hal zijn de afdelingen jeugdland, Sprookjesmarkt, Stripmekka en Young Adult.

Over elk onderwerp is er niet één boek maar zijn er verschillende titels te vinden.

Het Boekenfestijn in Utrecht trekt elk jaar bijna 25.000 liefhebbers. Dit jaar is het Boekenfestijn in de Jaarbeurs geopend van 15 tot en met 18 september.

Neem een trolley mee bij binnenkomst en wandel op jouw eigen tempo rond. Er is genoeg keuze voor een leuk uitstapje met het hele gezin.

Langskomen kost niets; de toegang is namelijk gratis.


Ontstaan van Boekenfstijn

In 1981 is De Centrale Boekhandel opgericht. Oprichter Carel van Daalen bood encyclopedieën aan tegen zeer scherpe prijzen door deze rechtstreekse in te kopen en thuis en op boekenmarkten te verkopen. Na een succesvolle start is de boekenkeuze in de loop der jaren enorm uitgebreid met romans, kook-, reis-, kinderboeken, boeken over historie, kunst en nog veel meer. Bovendien werden er ook steeds meer aanverwante producten aangeboden zoals cd-roms, kaarten, kalenders en hobby-artikelen. Sinds 1 juli 2009 staan Jan Bloemendaal en Marco Vries aan het hoofd van De Centrale Boekhandel. Beiden waren toen al meer dan 10 jaar betrokken bij de firma. Vanaf 2013 is de naam De Centrale Boekhandel gewijzigd in het Boekenfestijn.

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 21:00

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Organisator

Boekenfestijn Archimedesstraat 2, 3401 JB IJsselstein

Top
X