Oktober, 2016

16Okt11:0018:00Bohemian Bazar

bohemian bazar - strand binnen breda - allesvoorevents.nl

Evenement Details

Bohemian Bazar in Breda is terug!

Vorig jaar december presenteerden wij het nieuwe concept Bohemian Bazar bij Strand Binnen in Breda! Dit jaar zijn we terug en wel op zondag 16 oktober 2016!

Bohemian Bazar is een ideaal concept zoals men dat van ons kent, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Het is een aanvulling op de We Love Ibiza Fair, We Love Latin Fair en Ibiza Delight. Een oase waar verschillende werelden en culturen bij elkaar komen met een diversiteit aan standhouders uit verschillende branches in een warme, oosterse setting met Mediterrane invloeden en een bohemian touch.

Bohemian Bazar is meer dan een dagje shoppen, het is een ware beleving. Wij willen onze bezoekers even helemaal onderdompelen in Oosterse sferen met een bohemian touch. Er kan volop geshopt worden bij ongeveer 90 stands en uiteraard zijn er ook weer heerlijke gerechten uit diverse werelddelen.

Bohemian Bazar Strand Binnen Breda - allesvoorevents.nl

Strand Binnen is een mooie indoor locatie van ca. 1500m2 waar de grootste deel van de vloeren met zand bedekt is en het horecagedeelte het interieur heeft van een beachbar. De perfecte locatie om het zwoele, zomerse Ibiza gevoel voor onze te creëren en te ervaren!

Strand Binnen is een unieke locatie voor uitjes, sporten, eten en drinken in een bijzonder sfeervolle omgeving. Een indoor Strand midden in Breda, gelegen aan de singel en op een steenworp afstand van het gezellige centrum.

Tijd

(Zondag) 11:00 - 18:00

Locatie

Strand Binnen

Tramsingel 48c, 4814 AC Breda

Organisator

Top
X