Augustus, 2016

This is a repeating event

26Aug16:0022:00Bubbles & Bites in BloemendaalDonkerelaan, Bloemendaal

bubbles & Bites bloemendaal alleavoorevents.nl

Evenement Details

Bubbles & Bites, ieder jaar weer genieten in één van de mooiste dorpjes in Nederland.

Bubbles & Bites Bloemendaal laat u kennismaken met lokale restaurants en delicatessen.

vrij. 26 augustus 16:00 – 22:00
zat. 27 augustus 16:00 – 22:00
zon. 28 augustus 16:00 – 21:00

Restaurants als

De Bokkedoorns:
Gastvrijheid met klasse is de passie van De Bokkedoorns. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd.

Bartje Bloemendaal:
Ligt in een groene omgeving direct aan de Kennemerduinen en is een fijne plek om heerlijk te eten, zowel voor lunch of diner.

Cheval Blanc:
Restaurant Cheval Blanc hanteert een formule waarbij gastvrijheid en dienstverlening voorop staat.

Hout:
Aan de rand van Haarlemmer Hout, een restaurant met een moderne, creatieve keuken. Zij zijn levensgenieters en maken het u graag naar de zin.

Noor:
Binnenkort zal het geroemde restaurant Noor uit Haarlem naar Bloemendaal verhuizen. Een ideale gelegenheid om tijdens Bubbles & Bites kennis te maken met de spontane, eerlijke maar bovenal overheerlijke keuken van restaurant Noor.

De Rusthoek:
Welkom in de wereld van De Rusthoek. De wereld van pure en eerlijke gerechten met een open en transparante keuken.

De Uitkijk:
Restaurant de Uitkijk een begrip in Bloemendaal is uniek gelegen op het Kopje van Bloemendaal. Grenzend aan het Nationaal Park Zuid-Kennemerland met een schitterend uitzicht over de wijde duinen.

Vreeburg:
Met de vertrouwde ambiance en gezelligheid van Grand café Vreebrug kunt u heerlijk genieten van eigentijdse klassiekers uit de keuken.

Sushi Time:
Ze hebben een eigen centrale keuken, een cateringtak, een winkel en daarnaast een hoop tevreden klanten die genieten van de heerlijke gerechten van Sushi Time.

Hans Moolenaar Wijnkoperij:
Hans Moolenaar heeft een rotsvast vertrouwen in zijn wijnkoperij. Over smaak valt wel te twisten, maar de vakkennis van Hans Moolenaar zelf staat garant voor een goede keuze.
Wijnkoperij Hans Moolenaar heeft in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Groot Traiteurslagers:
Moderne slagerijen, onderscheidend door duurzaam gemest vlees, eigen productie van worst, vleeswaren, salades, maaltijden, soepen en salades. Vooruitstrevend door constant te zoeken naar nieuwe trends.

Kaashuis Tromp:
Eigenaar Wim is van Kaas! In zijn doen, in zijn denken en in zijn handelen. Hij is verzorgd, netjes en staat altijd met een juist luisterend oor klaar voor zijn klanten.

Brandmeesters:
Al sinds 1994 is Brandmeester’s gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen uit alle delen van de wereld. Een paar keer per jaar branden zij enkele beste Grand Cru’s in de wereld van koffie.

Het zijn de namen die we regelmatig terugzien op Bubbles & Bites. Elk jaar weer een heerlijke sfeer om te proeven en genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft.

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 22:00

Locatie

Bubbles & Bites Bloemendaal

Donkerelaan, Bloemendaal

Organisator

H&L Producties Wateringweg 6, 2031 EJ Haarlem

Top
X