Juni, 2019

29Jun11:0013:00&C Pop-Up Store - ontmoet hier Chantal Janzen

meet en greet Chantal Janzen in Bataviastad

Evenement Details

&C Studio

Altijd al model voor een dag willen zijn? Tijdens Black Friday Summer Edition, van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni, kan dat bij de &C Studio! Voor de “Styled by me” campagne, is &C op zoek naar allerlei soorten types (zoals jij!) die voor de camera hun stijl willen showen. Kom naar de &C Studio in Batavia Stad Fashion Outlet en doe mee met deze campagne. Wie weet eindigt jouw beeld in het augustusnummer van &C en online! Daarnaast ontvang je een leuke &C goodiebag inclusief shoptegoed voor Batavia Stad Fashion Outlet!

Wil jij meedoen met deze campagne en model voor een dag zijn? Kom dan naar de &C Pop-Up Store tijdens Black Friday Summer Edition en schrijf je in!

&C Pop-Up Store

Wie al in &C Pop-Up Store in Amsterdam is geweest, weet dat je dit niet wilt missen. Je scoort er namelijk de leukste items voor je garderobe en interieur, maar ook haar-accessoires, beautyproducten, boeken en kunstwerken. Bij de &C Pop-Up Store kan je naast al deze leuke items ook de nieuwe kledingcollectie van &C die voor het eerst verkrijgbaar zal zijn in de Pop-Up Store in Batavia Stad Fashion Outlet!

Verder kan je er ook de &C Collection by Chantal in samenwerking met Vedder & Vedder kopen. Samen met hen ontwierp Chantal prachtige kettingen, die je ook nog ter plekke in de &C Pop-Up Store kan laten graveren!

Dat is niet alles!

Op zaterdag 29 juni, hebben we een hele speciale gast bij de &C Pop-Up Store. Aankomend zaterdag tussen 11.00 en 13.00 kan je in Batavia Stad Fashion Outlet Chantal Janzen zelf ontmoeten! Kom langs bij de &C Pop-Up Store en mis deze mooie kans niet! Wie weet wordt jij wel een top model.

De &C Pop-Up Store en Studio bevindt zich tijdens het Black Friday Summer Edition Event op Bataviaplein 64.

https://www.andc.tv/

 

Tijd

(Zaterdag) 11:00 - 13:00

Locatie

Bataviastad

Bataviaplein

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X