Maart, 2018

03Mrt22:0001:00Don't Let Daddy KnowDon't Let Daddy Know

allesvoorevents - Don't Let Daddy Know

Evenement Details

Don’t Let Daddy Know keert terug naar Amsterdam op 2 en 3 maart 2018 met o.a Steve Angello, HeadHunterz en Sunnery James & Ryan Marcian.

Na het grote succes van hun vijfjarig bestaan vorig jaar keert DLDK op 2 en 3 maart 2018 opnieuw terug met een #DLDK-weekender in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ook dit jaar is er een indrukwekkende line-up. De line-up voor 2 maart bestaat uit: Steve Angello, HeadHunterz, Sunnery James & Ryan Marcian, Vini Vici, W&W, Third Party, Raiden.

Wat zes jaar geleden op het magische Ibiza begon, is nu uitgegroeid tot een fenomeen in verschillende stadions en arena’s wereldwijd. DLDK slaagt erin om zelfs op de grootste locaties ter wereld een sfeer van verbondenheid te creëren. Met ieder jaar opnieuw duizenden uitzinnige fans van over de hele wereld, trapt DLDK de start van de ‘DLDK World Tour’ af in de Ziggo Dome in Amsterdam met twee dagen madness.

Dit jaar zal een compleet nieuwe productie naar de Ziggo Dome worden gebracht bestaande uit top-notch visuals en een indrukwekkend stage design. Ze weten wat er wordt verwacht en doen alles wat nodig is om de verwachtingen waar te maken en zelfs te overtreffen. De Ziggo Dome zal daarom in maart worden getransformeerd tot de grootste nachtclub op aarde!

Tijd

(Zaterdag) 22:00 - 01:00

Locatie

Ziggo Dome

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Ziggo DomeDe Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X