Juli, 2019

This is a repeating event

19Jul16:0023:00Eten op Rolletjes (alle leeftijden)

Evenement Details

Eten op Rolletjes is een rondreizend voedselfestival. Dit is een open lucht foodfestival voor jong & oud in de mooiste parken van Nederland! Deze bonte verzameling van tientallen foodtrucks reist naar een aantal steden verdeeld over het hele land.

Hier kun je genieten van uiteenlopende gerechten, wijnen en speciaalbieren. Daarbij zal er een aanbod voor elke fijnproever zijn. Laat de smaakpapillen genieten van de uiteenlopende lekkernijen. Plof met je hele gezin of vriendenclub neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Of neem plaats aan één van de grote houten tafels.

Laat je verrassen door (straat)theater en sluit de dag dansend af op de lekkerste livemuziek. De mooiste parken, historisch erfgoed en industriële plekken veranderen voor een paar dagen in openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin.

Gratis entree, wel betaal je eenmalig voor een milieuvriendelijk glas.

Eten op Rolletjes verzorgt de sfeer die op de juiste manier gedoseerd is:

  • Foodtrucks
  • Live muziek & DJ’s
  • Kidsvermaak & straattheater
  • De lekkerste speciaalbieren en wijnen

Eigen eten & drinken
Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen op het festivalterrein.

Leeftijden
Iedereen is welkom bij Eten op Rolletjes. Iedereen onder de 14 jaar mag het terrein op mits onder begeleiding van ouders of andere begeleiders.

Kinderen
Kinderen zijn meer dan welkom op Eten op Rolletjes. We zorgen ervoor dat alle kinderen zich goed kunnen vermaken.

Mindervaliden
Het festival is toegankelijk voor mindervaliden, waarbij ook rekening gehouden is met mindervaliden toilet. Wel goed om te weten is dat het festival op gras of steen plaats zal vinden.

Betaalmiddel
Tijdens het festival zal gebruikt worden gemaakt van breekmunten. Hiermee kan je betalen bij alle foodtruck en bars. Deze muntjes kunnen gepind worden of met contact geld bij de kassa’s. Alle food en drinks worden met deze munten afgerekend. Er is op het festivalterrein geen pinautomaat aanwezig.

Overigens zijn de munten zijn niet inwisselbaar, maar zijn wel geldig op alle andere locaties van Eten op Rolletjes.

 

Openingstijden
Vrijdag 16:00 tot 23:00
Zaterdag van 13:00 tot 23:00
Zondag van 13:00 tot 22:00

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 23:00

Locatie

De Worp

Worp, Deventer

Organisator

Top
X