September, 2016

03Sep13:0023:00FloatFest013 - nieuw festival - Tilburg

floatfest013 tilburg allesvoorevents.nl

Evenement Details

FloatFest013 voor de allereerste keer

De Barge Terminal Tilburg is op 3 september het decor van het FloatFest013 in Nederland. Met het plaatsen van een simpele foto op facebook is een gloedjenieuw event geboren… Tillywood Magazine, de bekende stadsglossy van Tilburg regelt dit evenement gewoon! Tillywood plaatste zomaar een foto van een FloatFest op hun Facebook en de respons was niet gewoon: duizenden reacties en likes volgden en het idee zo’n zelfde festival in Tilburg te organiseren ging compleet viral.

floatfest013 allesvoorevents.nl

Op 3 september 2016 is ’t dan zover: FloatFest013 is een feit! Barge Terminal Tilburg zal het decor zijn van duizenden kleurrijke inflatables; opblaaskrokodillen, unicorns, rubber banden en bananen. Lekker uitgebreid chillen onder het genot van een hapje en een drankje, feestend op de meest gevarieerde line-up die je kunt bedenken op een waanzinnige locatie.

Het dagvullende festival dat zich zal afspelen in en rondom de kade zal gezelligheid, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben. Deephouse- en technoklanken die galmen over het water in een decor van scheepscontainers middenin het meest industriële stukje Tilburg. De muziekkeuze is overigens divers, ook aan de feestneuzen onder ons wordt gedacht hoor!

Early Bird-tickets
Early Bird-tickets zijn voor bepaalde tijd verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief.
Wees er snel bij, want er liggen maar 500 Early Bird-tickets in de kluis!

Hierna gaan de reguliere tickets in de verkoop.

Let op
Leeftijd vanaf 18 jaar.
Water uitsluitend toegankelijk met inflatables (plastic, rubber opblaasbaar), geen gemotoriseerde vaartuigen. Waterpistolen zijn niet toegestaan.

Prijzen

Early bird: € 7,50
Regulier ticket: € 15,00
Parkeermunt: € 5,00
Muntprijs: € 2,00

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 23:00

Locatie

Barge Terminal Tilburg

Geminiweg 51, 5015 BP Tilburg

Organisator

Tillywood Events Sint Ceciliastraat 1, 5038 HA Tilburg

Top
X