Mei, 2020

03MeialldayalldayFormule 1 - Heineken Dutch Grand Prix

formule 1 circuit zandvoort

Evenement Details

Voor het eerst in 35 jaar zal er weer een Formule 1-race in Nederland wordt gehouden. En wel op 3 mei 2020 op circuit Zandvoort. Hiermee komt voor miljoenen Nederlandse sportfans in een droom uit. De laatste keer dat de F1 in Nederland werd gereden was in 1985. Daar won drievoudig wereldkampioen Niki Lauda de titel won op het circuit van Zandvoort.

Nu kunnen de fans hun eigen held Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel komen aanmoedigen.
Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Ferrari en Mercedes. Daarmee komen, wereldkampioenen als Vettel en Hamilton, ook naar Zandvoort.

Circuit Zandvoort telt een lengte van 4,3 kilometer en is daarmee één van de kortere circuits op in de Formule 1. Voor de racefans een genot omdat de coureurs daardoor heel vaak voorbij racen! Spektakel gegarandeerd.

Ook aan entertainment op en rondom het circuit in Zandvoort zal het de bezoeker aan niets ontbreken. De horeca, hotels en strandtenten bereiden zich voor op de komst van de Formule 1. En samen met de beste Nederlandse dj’s en artiesten zal er tijdens de F1 Dutch Grand Prix voor een groot feest gezorgd gaan worden. Het hele weekend kunnen bezoekers genieten van het beste entertainment van Nederland.

Tijd

Hele dag (Zondag)

Locatie

Circuit Zandvoort

Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP

Organisator

Top
X