September, 2017

22Sep20:00Gabriel Iglesias'Fluffy Mania World Tour'

stand-up comedian groningen Gabriel Iglesias

Evenement Details

Gabriel Iglesias – stand-up-comedian is terug in Nederland.  Zijn show ‘Fluffy Mania World Tour’ is op 22 september 2017 te zien in Martiniplaza in Groningen.

Amerikaanse stand-up comedian
Gabriel Iglesias is een Amerikaanse stand-up comedian en is al eerder in Groningen geweest. In 2012 wist hij zijn zaal uit te verkopen. Nu in 2017 komt hij met zijn nieuwe show ‘Fluffy Mania World Tour’. Dit is de grootste tour van Gabriel Iglesias ever. Deze show is in 57 steden te zien, hij doet 22 steden in Europa aan, waarvan Groningen er eentje is.

Gabriel steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten, maar ook openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt.

Gabriel Iglesias is bekend van televisie, waarin zijn specials te zien zijn op Comedy Central. Ook is hij regelmatig te bewonderen bij Jimmy Kimmel Live en The Tonight Show. En ook op Netflix is hij te zien met zijn comedy special ‘I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry’.

Wil je een fantastisch leuke avond koop dan nu tickets voor de show van Gabriel Iglesias op 22 september 2017 in Martiniplaza – Groningen.

Tickets zijn verkrijgbaar bij:
www.ticketmaster.nl
www.de-oosterpoort.nl

 

Martiniplaza – Groningen
In maart 2002 is het complex opnieuw geopend, onder de naam Martiniplaza.
Na 33 jaar deel uit te hebben gemaakt van de dienst OCSW, is Martiniplaza geprivatiseerd in 2002.
Het accent in de bedrijfsvoering is gezien de marktontwikkeling meer komen te liggen op de vergader- en congresmarkt en de theateractiviteiten.

 

Tijd

(Vrijdag) 20:00

Locatie

Martiniplaza

Leonard Springerlaan 2

Organisator

De Oosterpoort - OOSTERP19 Trompsingel 27, 9742 Groningen

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X