Maart, 2018

23Mrt20:0023:00Ladies of Soul - 5 year anniversaryLadies of Soul - 5 year anniversary

allesvoorevents - Ladies-of-Soul ziggo dome

Evenement Details

Ladies of Soul

Ladies of Soul viert 5-jarig jubileum in de lente van 2018 in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor dit concert is gestart via www.eventim.nl en www.ladiesofsoul.nl.

Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn in 2018 de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Special Guest is JT Taylor, van Kool & the Gang! Ook nodigen de Ladies of Soul hun eigen Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo uit op het podium tijdens hun jubileumshow in 2018.

Trijntje Oosterhuis zal deze jubileumeditie niet geheel deelnemen als een van de ladies, echter zal ze wel schitteren als very special guest. Zij zal haar, voor volgend jaar geplande Nederlandstalige tournee, speciaal onderbreken om ook bij de jubileumeditie van Ladies of Soul het publiek te laten genieten van haar stem. Berget Lewis: ”We zijn blij dat Trijntje ondanks haar drukke schema zo toch kan aansluiten. We gaan er met z’n allen keihard tegenaan om van ons lustrumjaar een fantastische Ladies of Soul editie te maken. En ik voel nu al dat dit gaat lukken. We bruisen van de inspiratie en een voorkeurslijstje met te gekke gastartiesten ligt al klaar. Special guests die onze show zowel vocaal, muzikaal als qua entertainment prachtig aanvullen.”

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Ziggo Dome

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Ziggo DomeDe Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X