September, 2016

20Sep09:3017:15Leiderschap in één dag - Ben Tiggelaar

Evenement Details

Razendsnel bijspijkeren met Ben Tiggelaar’. De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers

Leiderschap in 1 dag, op 20 september 2016, Jaarbeurs Utrecht.

Steeds meer mensen moeten tegenwoordig leidinggeven in hun werk. Aan zichzelf, aan een heel team of aan allerlei groepen tegelijk. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het uitzetten van een koers en het motiveren van mensen? En hoe blijf je het beste overeind als er veel van je wordt geëist?

DE GROTE VRAGEN
Drie grote vragen stonden centraal in de voorbereiding.

1) Wat leer je in de beste leiderschapsprogramma’s?
2) Wat zijn de ideeën van de belangrijkste leiderschapsexperts?
3) Welke inzichten zijn direct toepasbaar?
BEWEZEN FORMULE
Méér dan 16.800 deelnemers aan Ben Tiggelaars ‘MBA in één dag’ ontdekten al hoeveel kennis je in één dag kunt opdoen. Dit seminar ‘Leiderschap in één dag’ volgt dezelfde, bewezen formule. Veel tips, veel verbeterkansen. Gericht op uw praktijk.

LIVE VANUIT DE USA: SIMON SINEK
Simon Sinek is één van dé talenten van dit moment en trok in 2009 wereldwijd aandacht met zijn presentatie over leiderschap op TED. Deze presentatie werd 23 miljoen keer bekeken en belandde op 2 in de meest bekeken talks aller tijden. Tijdens dit seminar ‘Leiderschap in één dag’ geeft hij live een gastcollege vanuit de USA.

Ben Tiggelaar


Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Seminar = inhoud + impact
Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 17:15

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Organisator

Top
X