Januari, 1970

01Jan00:0000:00Let's Dance 2016, hét discofeest van het jaarAmsterdam - Ziggo Dome

Let's dance - allesvoorevents.nl

Evenement Details

Let’s Dance haalt disco icoon CHIC featuring Nile Rodgers naar Nederland!

Na de succesvolle eerste editie van Let’s Dance, gaan de deuren van de grootste discotheek van Nederland weer open. Op vrijdag 18 november 2016 en zaterdag 19 november 2016.
Humberto Tan vormt samen met Don Diablo en Timor Steffens wederom een creatief trio dat samen een eigentijds discospektakel met een verrassende mix aan artiesten creëert.

Dit keer nog meer disco/dance classics.
Het belooft weer een wervelend en sfeervol showspektakel te worden met vette danshits van toen en nu. Bij ‘Let’s Dance’ gaat het om de totaalbeleving, waarbij de dansbaarheid van de muziek leading is”, aldus Humberto.

Met alle voorbereidingen in volle gang is het moment aangebroken om de eerste namen van de komende ‘Let’s Dance’-line up te onthullen. Niemand minder dan CHIC featuring Nile Rodgers, voorman van één van de beste disco/funk-bands aller tijden, claimt onder anderen het podium. Natuurlijk brengt hij live zijn megabekende hit ‘Le Freak’ en ‘Good Times’.

Tevens is er – naast Don en Timor – een belangrijke rol weggelegd voor Nederlands mastermix-dj Ben Liebrand.

Verder treedt de Amerikaanse zangeres Robin S op met onder andere haar wereldhit uit de jaren ’90: ’Show Me Love’. Een enthousiaste Humberto: “De grondlegger van de disco, de godfather van de discomix en de zangeres van één van de bekendste jaren ’90-hits bij ‘Let’s Dance’ in de Ziggo Dome in de grootste discotheek van Nederland: CHIC, Ben Liebrand en Robin S. Yessssss!

Ben Liebrand
Ben maakte in 1983 zijn radiodebuut bij Veronica met het programma ‘In The Mix’. Ook bij (inter)nationale sterren bleef Ben’s dj-talent niet onopgemerkt. Veel artiesten vragen hem om hun grootste nummers in een nieuw jasje te steken.

Zo remixte hij onder andere nummers van Sting, Phil Collins, Genesis en Salt & Pepa. Ben heeft ook diverse succesvolle albums op zijn naam staan, zoals ‘De Grandmix’, ‘Grand 12 Inches’ en ‘Iconic Groove’.

Robin S
De Amerikaanse zangeres Robin S was erg succesvol in de jaren ‘90, ze stond wekenlang in de wereldwijde hitlijsten met het nummer ‘Show Me Love’. Het is zelfs uitgeroepen tot één van de beste tunes in de laatste twintig jaar van dance muziek. Het 22-jaar oude origineel werd in 2015 opnieuw een superhit in de vorm van een remix van Sam Feldt.

Ook zin om weer helemaal los te gaan en terug in de tijd met de lekker disco muziek, ga dan naar http://www.letsdance.nl voor meer informatie en doe daar je bestelling voor kaarten!

Veel plezier en tot in november!! lets dance……

Tijd

(Donderdag) 00:00 - 00:00

Locatie

Ziggo Dome

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Organisator

RTL LIve Entertainment Productions

Top
X