Augustus, 2016

17Aug14:0019:00STRTFSTVL - UtrechtBerlijnplein - Utrecht

Evenement Details

Op 17 augustus 2016 wordt het toekomstige culturele hart van Utrecht Leidsche Rijn omgetoverd tot STRTFSTVL Berlijnplein.

STRTFSTVL belooft een geweldige middag te worden met optredens van onder meer papiertovenaar Mr Lo (USA/Dld), de immer charmante en chaotische straatshow van Goma (Dld), de spanning en sensatie van Duo Diesel (Nld), de verrassende muziek van Small Talk en natuurlijk zijn er ook Utrechtse artiesten als: Meatball & Van de Camp en Wolkenruiters.

Voor de kinderen is er een leuke (milieu)circusinstuif waar de kids de hele middag kunnen koorddansen, jongleren met “vuilnis” enzovoorts. We maken ook een kleur- en tekenhoekje speciaal voor de kids. Voor de inwendige mens is er heerlijk eten, lekkere ijsjes, pannenkoeken en een gezellige bar met onder meer Maximus Bier welke in Leidsche Rijn gebrouwen is.

STRTFSTVL Berlijnplein wordt afgesloten met een STRTDINER. Voor een klein bedrag mogen de bezoekers en ook natuurlijk alle buurtbewoners aanschuiven. De kosten voor het STRDINER bedragen € 15 per persoon ( € 10 voor kinderen t/m 12 jaar).

Tijdens STRTFSTVL Berlijnplein hebben we voor de kinderen limonade voor de kids en bier (Maximus), wijn en fris voor de volwassenen. Er zijn ijsjes (Zin in IJs), Hotdogs (Meat & Kraut), Koffie & Thee (Koffie k-tje) en verknipte pannenkoeken (Pancake Crumble).

Een onvergetelijke ervaring en tegelijkertijd een heerlijke afsluiting van de zomer!

Kom gezellig op 17 augustus 2016 naar Berlijnplein te Utrecht!


Stichting strtfstvl heeft als doelstelling het stimuleren en promoten van straattheater, circuskunsten, muziek en variété door onder meer het organiseren van (culturele) optredens, informatieverstrekking, het ondersteunen van andere organisaties bij de (totstandkoming van) programmering, promotie en/of uitvoering van (straattheater) evenementen en optredens.

Tijd

(Woensdag) 14:00 - 19:00

Locatie

Berlijnplein

Berlijnplein, 3541 CM Utrecht

Organisator

Top
X